Η εφαρμογή iTunes διαθέσιμη στο Microsoft Store

εφαρμογή iTunes, Η εφαρμογή iTunes διαθέσιμη στο Microsoft Store

Η εφαρμογή iTunes για Windows είναι πλέον διαθέσιμη για download από το Microsoft Store. Και μπορεί πολλούς χρήστες των Windows 10 αυτή η πληροφορία τους αφήνει αδιάφορους αλλά δεν ισχύει το ίδιο για αυτούς που «τρέχουν» Windows 10 S στους υπολογιστές τους.

Κι αυτό επειδή οι πρώτοι μπορούν να κατεβάζουν στον υπολογιστή τους χωρίς έλεγχο όσα προγράμματα επιθυμούν, ενώ εκείνοι με Windows 10 S μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές αποκλειστικά και μόνο από το Microsoft Store. Αυτό μέχρι σήμερα σήμαινε ότι το πρόγραμμα συγχρονισμού των iOS συσκευών με τον υπολογιστή τους ήταν μία πολυτέλεια για αυτούς.

Θυμίζουμε ότι το Windows 10 S είναι το λειτουργικό σύστημα που λάνσαρε η Microsoft ένα χρόνο πριν με γνώμονα τη χρήση του στα σχολεία και γενικά στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η Microsoft μάλιστα είχε ανακοινώσει το Μάιο του 2017 ότι σκοπεύει να λανσάρει την εφαρμογή iTunes στο Windows 10 store μέχρι το Δεκέμβριο του ίδιου έτους αλλά τελικά χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να το κάνει πράξη.

Για να κάνετε λήψη του iTunes στο Microsoft Store κάντε κλικ εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pazzo

Είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ με το iTunes. Είναι η μόνη εφαρμογή, στην οποία δεν μπορείς να εγκαταστήσεις στον σκληρό της αρεσκείας σου. Πχ εγώ έχω ένα λάπτοπ με 120gb SSD για τα windows και για κάποια προγράμματα που χρησιμοποιώ καθημερινά, και 1000gb HDD για αρχεία, βαζω τα παιχνίδια κλπ. Και εγκαθιστώντας το iTunes, οποίες ρυθμισεις και να κάνω, χρησιμοποιει χώρο του SSD. Το μοναδικό πρόγραμμα που μου συμβαίνει αυτό.

ΝΙΚΟΣ

Μπήκα να δω early reviews. Μάλλον χρήζει βελτίωσης μπας και σωθεί κανάς εγκλωβισμένος κάνοντας extract τα αρχεία του

wave

Πετάχτηκε η πορδή πάλι και κατέστρεψε το άρθρο δεν άντεξε!

James

Υπάρχει ακόμα αυτό;

NikosAr

@Pazzo
Το iTunes διαβάζει τα αρχεία ( χωρίς να τα μεταφέρει στον ssd ) από όποιον δίσκο τα έχεις και δημιουργεί την βιβλιοθήκη μόνο στον ssd στις ρυθμίσεις απλά θα ξε τικαρεις την επιλογή μεταφορά στον δίσκο μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.