Internet Explorer, Διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας

Η Microsoft ανακοινώνει τη διάθεση έκτακτης αναβάθμισης ασφαλείας (Security Update), προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες του Internet Explorer την απαιτούμενη προστασία από κακόβουλες επιθέσεις. Η εταιρία εργάστηκε εντατικά για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης λύσης, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κενών ασφαλείας που εντοπίστηκαν στον Internet Explorer.

Η αναβάθμιση αυτή παρέχει προστασία μόνο εφόσον εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Συγκεκριμένα, εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Αυτόματες Ενημερώσεις” (Automatic Updates) τότε θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε από την επιλογή “Προγράμματα” στην “Ενημέρωση των Windows” (“All Programs” ->“Windows Updates”) και να ελέγξετε τις καινούργιες ενημερώσεις, ώστε να τις “κατεβάσετε” στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ασφαλείας και μέσω του link: https://update.microsoft.com.

Ο Internet Explorer συνεχίζει να αποτελεί ένα εργαλείο περιήγησης στο Διαδίκτυο. H Microsoft συστήνει στους χρήστες μια σειρά από ενέργειες όπως, η αναβάθμιση στον Internet Explorer 8, η τακτική ενημέρωση των εφαρμογών anti-virus που διαθέτουν και η διατήρηση στο υψηλότερο επίπεδο των ρυθμίσεων ασφαλείας για μια όσο το δυνατόν ασφαλέστερη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τον Internet Explorer 8 από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.microsoft.com/hellas/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.