iOS 15.1 και iPadOS 15.1: Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου

, iOS 15.1 και iPadOS 15.1: Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου

Η αρχή για το iOS 15 της Apple ήταν δύσκολη, με τους χρήστες να αναφέρουν πολλά προβλήματα. Το πιο σοβαρό από αυτά ήταν ότι τους εμπόδιζε από το να ξεκλειδώνουν το τηλέφωνό τους μέσω του Apple Watch.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η Apple ετοιμάζει την έκδοση iOS 15.1 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο beta, ωστόσο, ο χρήστης του Twitter @RobertCFO ανακοίνωσε πως έλαβε επιβεβαίωση από ένα μέλος της Ομάδας Ασφαλείας Προϊόντων της Apple για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Όπως αναφέρεται στο email που διέρρευσε το iOS 15.1 και το iPad OS 15.1 θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά την εκδήλωση «Unleashed» της Apple στις 18 Οκτωβρίου. Η πληροφορία αυτή ταιριάζει με την πρακτική της εταιρείας να κυκλοφορεί νέο λογισμικό μία εβδομάδα μετά τις εκδηλώσεις της.

Με το Apple iOS 15.1 αναμένεται να είναι διαθέσιμο το SharePlay, που επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί και να ακούει περιεχόμενο συνεχούς ροής με φίλους μέσω FaceTime, η υποστήριξη βίντεο ProRes που είναι ο νέος κωδικοποιητής βίντεο της Apple, η υποστήριξη εγγράφων εμβολιασμού COVID-19 στην εφαρμογή Πορτοφόλι και οι διορθώσεις σφαλμάτων για τα γνωστά ζητήματα στο iOS 15.

Πηγή: iOS 15.1 and iPadOS 15.1 tipped to launch on October 25

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.