iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται να ακολουθήσει το φθινόπωρο.

Ο αξιόπιστος αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg ισχυρίζεται τώρα ότι το iOS 18 θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση του λογισμικού του iPhone στην ιστορία του», σύμφωνα με «άτομα που εργάζονται για την αναβάθμιση». Τέτοιες φήμες είχαν ακουστεί και προηγουμένως αλλά όταν το λέει ο ειδικός έχει διαφορετική βαρύτητα.

Η στρατηγική τεχνητής νοημοσύνης θα είναι «μπροστά και στο κέντρο» για το iOS 18, λέει ο Gurman.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Apple, Greg Joswiak, έγραψε στο Twitter σχετικά με το επερχόμενο συνέδριο, λέγοντας ότι θα είναι “Απολύτως απίστευτο!”, γράφοντας άσκοπα κεφαλαία και τις δύο λέξεις για να συλλάβει το “AI”.

Η στρατηγική τεχνητής νοημοσύνης της Apple θα περιλαμβάνει «μια σειρά από νέες προληπτικές λειτουργίες που θα βοηθήσουν τους χρήστες στην καθημερινή τους ζωή», σύμφωνα με τον Gurman. Ωστόσο, η Apple δεν πρόκειται να ανακοινώσει το δικό της chatbot καθώς συνομιλεί με την Google, την OpenAI, αλλά και με τη Baidu για την Κίνα για να τους κάνει να της παρέχουν παραγωγικές υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης.

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2024 11:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.