Παρασκευή
15/01/2016

Lumia Phones: Σύντομα το update σε Windows 10

Με τη λογική που ακολουθήθηκε και στην αναβάθμιση από το Windows 8.1 σε Windows 10 στα desktop συστήματα αναμένεται να γίνει και η αναβάθμιση από το Windows Phone 8.1 στην τελευταία έκδοση του λογισμικού για τα Lumia Phones, με την αντίστοιχη εφαρμογή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές στο Διαδίκτυο, η Microsoft έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ενός Mobile Upgrade Advisor για τα Windows 10, που θα αποτελέσει το εργαλείο εκείνο που θα φροντίσει να ενημερώσει τους κατόχους των Lumia Phones για το εάν μπορούν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους σε Windows 10, καθώς και για το πότε θα γίνει διαθέσιμο το upgrade.

Ενδέχεται το νέο λειτουργικό να απαιτεί περισσότερο χώρο στο smartphone, επομένως το ειδικό εργαλείο εγκατάστασης θα φροντίσει να ενημερώσει για την μεταφορά αρχείων εικόνων και multimedia είτε στο OneDrive, είτε στην κάρτα microSD. Σε κάθε περίπτωση, οι αναβαθμίσεις εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν σταδιακά από την επόμενη εβδομάδα και έπειτα. Μένει να το δούμε, επομένως, μείνετε συντονισμένοι, καθώς έχουμε στην κατοχή μας ένα παλιότερο Lumia 830 που μας έχει παραχωρήσει η Microsoft και θα δούμε εάν και πότε θα μπορέσει να αναβαθμιστεί σε Windows 10.

update lumia

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Panagiotis GP λέει:

    Και εγώ αν και κάτοχος iphone, έχω κρατήσει ένα L830 για να παρακολουθώ τις εξελίξεις.
    Άντε να δούμε.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.