Microsoft, στους 17 οι κατασκευαστές Windows Phone

Όπως φαίνεται η κίνηση της Microsoft να διαθέσει δωρεάν τo Windows Phone μόνο θετικά λειτουργεί για την ίδια καθώς δυο νέοι κατασκευαστές συμφώνησαν μαζί της και έτσι μετρά πλέον 17 κατασκευαστές στο σύνολο.

Οι δύο νέοι κατασκευαστές που ανακοινώθηκαν είναι οι Blu και K-Touch. Η Blu έχει ως βάση τη Φλόριντα και έγινε γνωστή από τις πολύ φθηνές stock Android συσκευές τις οι οποίες είχαν αρκετά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Η K-Touch είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές OEM (Original Equipment Manufacturers) και ODM (Original Design Manufacturers) στην Κίνα. Η Κίνηση αυτή σίγουρα θα βοηθήσει τη Microsoft να επεκταθεί στην Κίνα.

Προσθέτοντας νέους κατασκευαστές η Microsoft προσπαθεί να μπει στην αγορά των mid-rage συσκευών καθώς οι low-end συσκευές με Windows Phone τείνουν να λειτουργούν πιο ομαλά από τα mid-range Android smartphones. Επομένως αυτό μπορεί να τραβήξει τους χρήστες του Android προς το Windows Phone.

Πηγή

Σχόλια

  • Και ο λογος που εξαγόρασε την νοκια; Και καλά να την σώσει απο την χρεοκοπία, και τώρα ξαφνικά βρέθηκαν 17 κατασκευαστές που θέλουν wp, και δηλαδή η νοκια τι θα απογινει; Προφανώς Microsoft mobile όπως ακούγεται καιρό τώρα... Κρίμα... Δεν θα πάρω Microsoft ευχαριστώ!

  • οσο περισσοτερες εταιριες ασχοληθουν τοσο το καλυτερο γαι να αρχισουν και οι developers να ασχολουνται λιγο παραπανω με wp

  • Όσο περισσότερες εταιρείες βγάζουν WP, τόσο καλύτερα.

    Για τον επιπλέον λόγο ότι η λιανική αγορά που λειτουργεί με προμήθειες και προσυμφωνημένα ποσοστά πωλήσεων,
    σήμερα πριμοδοτεί πολύ περισσότερο τα άλλα δύο λειτουργικά (Android, ios).

    Άμα μπουν εταιρείες και νέοι μεγάλοι παικτες στα WP, το <> στους λιανοπωλητές θα τρέχει ΚΑΙ από τη μεριά του οικοσυστήματος της Microsoft
    και δε θα ακούγονται πια, εξίσου εύκολα όπως σήμερα οι φωνές των καλοθελητών πωλητών στα μαγαζιά του τύπου <>,
    φωνές οι οποίες συνήθως δείχνουν όλως αθώα την απορια τους για όποιες WP επιλογές των πελατών...

  • Προσωπικά πιστεύω ότι η Microsoft δεν θα κατάργηση την Nokia είναι ένα δυνατό brand name στην αγορά αν το κάνει κ μετανομαστεί σε Microsoft mobile τότε από άποψη Marketing θα είναι μεγάλη χαζομάρα επίσης θα ήταν πολύ όμορφο μέσα στις 17 εταιρίες η Nokia πχ να βγάζει ποιο Premium συσκευές τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στην ποιότητα κατασκευής.

  • @ Hugo 7 οτι και να πιστευεις ειναι πλέον δεδομενο συμφωνα με δηλώσεις τους οτι το brand name Nokia σε λιγο καιρό θα παψει να υφισταται. Nokia Κινητό σε λίγο καιρό μόνο σε future phone καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εταιριών

  • Εγώ ελπίζω... ελπίζω λέω, να μην σταματήσουν να βγαίνουν κινητά με την ποιότητα της NOKIA. Δεν με ενδιαφέρει πως θα λέγετε, μου αρκεί να τα βλέπω και στο μέλλον.

  • Panagiotisgp Πιστεύω αυτό είναι το ζήτημα για όλους τους καταναλωτές!! εαν η Microsoft δεν κρατήσει την ποιότητα νοκια απλά δεν έχει μελλον..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.