H Microsoft παρουσιάζει επίσημα τα Windows 9 στις 30 Σεπτεμβρίου

Η Microsoft ετοιμάζει την παρουσίαση της επόμενης έκδοσης των Windows, τα επονομαζόμενα Windows 9. Η παρουσίαση όπως αναμενόταν, θα γίνει στο τέλος του μήνα με την Microsoft να διοργανώνει το “Windows Event” στο San Francisco στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Microsoft άρχισε να αποστέλλει προσκλήσεις για το event στο οποίο ο John Belfiore και ο Terry Myerson θα μιλήσουν για το μέλλον των Windows.

Επίσης, αναμένεται κατά την διάρκεια του event, να δώσει σε κυκλοφορία το “Windows Technical Preview” ώστε οι developers καθώς και οι πελάτες τους να μπορέσουν να αξιολογήσουν τις νέες αλλαγές που προσφέρει το νέο λειτουργικό.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε να κυκλοφορούν διάφορα leaks τα οποία φανερώνουν το νέο Start Menu, Virtual Desktop feature καθώς και το notification center. Από ότι φαίνεται εκτός αυτών η Microsoft προσπαθεί να κάνει καλύτερο το desktop user interface κάνοντας πιο flat τα παραδοσιακά εικονίδια, αλλάζοντας την taskbar ώστε να υπάρχει μελλοντική προσθήκη της Cortana καθώς και για τα virtual desktops.

Επιπλέον χαρακτηριστικά από αυτά που ήδη ξέρουμε μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι την τελική κυκλοφορία. Από ότι φαίνεται η Microsoft σχεδιάζει επιπλέον αλλαγές στο UI του desktop, αλλά ίσως να μην είναι έτοιμες μέχρι την παρουσίαση του preview.

windows 9 επίσημα 30 Σεπτεμβρίου, H Microsoft παρουσιάζει επίσημα τα Windows 9 στις 30 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεξ

Θα έχει ενδιαφέρον!
Για να δούμε…

Parastas

Αυτό μάλλον σημαίνει και νέο update στα windows phone..

edd

Ξέρουμε αν θα είναι δωρεάν αναβάθμιση στα 8.1 ή χρειάζονται εκ νέου αγορά?

_legri_

Μακαρι να επιβεβαιωθουν οι φημες για δωρεαν αναβαθμιση.

edd

As usual, the rumor mill is all over the place on this one but there is some speculation that at least some versions of Windows 9 will be available as a free system update. Microsoft has come under tremendous pressure from Apple which releases it’s OS upgrades at no cost.

There are rumors of a barebones version of Windows 9 which will be available for free. This version would allow users to “unlock” new chunks of functionality for a price. Mary Jo Foley from ZDNet has speculated that the opposite might be true.

Here theory: different SKUs of Windows might be offered for free or at very low prices to OEMs and consumers, but desktop version will not be free.

Tsabino

Τι ωρα Ελλαδος ειναι ρε παιδια σημερα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.