Microsoft: Μηχανικός εγκαθιστά Chrome σε παρουσίαση επειδή ο Edge κράσαρε

Φανταστείτε να εργάζεστε για μια εταιρεία, να πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση για τα προϊόντα της, αλλά να αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αντίπαλης εταιρείας, επειδή το δικό σας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε μηχανικό της Microsoft, ο οποίος έπρεπε να σταματήσει το live demo session προκειμένου να εγκαταστήσει τον Google Chrome, καθώς ο Microsoft Edge browser συνέχιζε να κρασάρει.

Το αστείο στιγμιότυπο συμπεριλαμβάνεται στο video της παρουσίασης, το οποίο ανέβηκε στο YouTube από την ίδια τη Microsoft. Σκοπός της παρουσίασης ήταν να δείξει σε πιθανούς χρήστες της πλατφόρμας Azure, πως μπορούν να μεταφέρουν τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους στην υπηρεσία cloud της Microsoft.

microsoft edge chrome, Microsoft: Μηχανικός εγκαθιστά Chrome σε παρουσίαση επειδή ο Edge κράσαρε

O Edge browser συνέχισε να κρασάρει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο μηχανικός είδε πως δεν έχει άλλη λύση και ζήτησε από το κοινό του να του δώσει ένα λεπτό για να εγκαταστήσει τον Google Chrome. Φυσικά αυτό προκάλεσε τα γέλια τόσο του ιδίου, όσο και των παρευρισκομένων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Λατρεμένη Microsoft . Έχει στήσει την Azure , έχει μεταμορφωθεί πλήρως τα 3 τελευταία χρόνια ,αλλά ξέχασε να φτιάξει ή δεν μπορεί ακόμη τουλάχιστον έναν browser που να δουλεύει καλά, έστω για τα δικά της εργαλεία.

mech.al.

lol το ανεκδοτο της μερας 🙂

NikosAr

Πριν καμία εβδομάδα έβγαλε τον edge για iOS και φυσικά αναρωτήθηκα για πιο λόγο να βάλει κάποιος αυτόν …. ε ρε πέσαν να με φάνε … ελπίζω κι εδώ να έχουν να σχολιάσουν κάτι με την ίδια ευκολία … περιμένω !

giannis

Κράσαρε ο browser της Microsoft. Σιγά την είδηση…
Η είδηση είναι ότι ο μηχανικός της, δεν είχε από πριν εγκατεστημένο τον Chrome.

Αλέξανδρος

@giannis κλαίω χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Internet Chrome featured Google

Η Google συμφωνεί να διαγράψει τα δεδομένα που συνέλεξε από την ανώνυμη περιήγηση των χρηστών

Η Google συμφώνησε να διαγράψει δεδομένα που συλλέχθηκαν από πελάτες που χρησιμοποιούσαν την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.