Microsoft Inspire: Ο Satya Nadella προτείνει τη μετάβαση στα Microsoft apps

microsoft inspire Satya Nadella μετάβαση microsoft apps, Microsoft Inspire: Ο Satya Nadella προτείνει τη μετάβαση στα Microsoft apps

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Microsoft Inspire, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, πρότεινε στους χρήστες τη μετάβαση στα Microsoft Apps από τα προεπιλεγμένα που διαθέτουν τα iOS και Android smartphone.

Το Microsoft Inspire πραγματοποιήθηκε μεταξύ 15 και 19 Ιουλίου στο Las Vegas και είναι το ετήσιο συνέδριο για τους συνεργάτες της Microsoft, στα πλαίσια του οποίου ο CEO τόνισε πως η Microsoft έχει έντονη παρουσία σε iOS και Android λόγω των εφαρμογών που διαθέτει. Ειδική αναφορά έγινε στο Android όπου είναι μια πιο “ανοιχτή” πλατφόρμα και πιο “ευχάριστο” περιβάλλον για τη Microsoft και τους developers μιας και προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές έτσι ώστε οι χρήστες να αντικαταστήσουν τις προεπιλεγμένες εφαρμογές του Android με αυτές που προτείνει η Microsoft.

Στη συνέχεια προχώρησε σε επίδειξη των εφαρμογών της Microsoft σε iOS και Android για το οποίο έκανε ειδική αναφορά και έδειξε τις εφαρμογές μέσω του δικού του Android Smartphone το οποίο ενδεχομένως να ήταν κάποιο της σειράς Galaxy S8/S9. Ο Satya Nadella μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εφαρμογές Edge browser, Microsoft Launcher, Outlook, Yammer, LinkedIn, Power BI και Teams, ενώ τόνισε πως το Outlook είναι καλύτερη εφαρμογή για το Gmail από το ίδιο το Gmail app.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Too little too late.

NikosAr

Γιατί δεν προτείνει να πάμε στα δικό της λειτουργικό ή κινητό ? Αααα δεν έχει …… κρίμα :/

_legri_

Αυτός ο Nadella ακόμα να μάθει…
Πιάσε μια Nutella διότι στη τελική, φάνηκες μικρός για τις περιστάσεις.

ΝΙΚΟΣ

Είστε οτι να ναι ,γεμάτοι αυτοπεποίθηση στα σχόλια σας.

dimitrisdim14

Το outlook είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την διαχείριση email για μένα …
Χρησιμοποιώ και το one drive της Microsoft που μου δίνει 130 γιγα δωρεάν …
Επίσης δουλεύω Κάιντα office στο κινητό για άνοιγμα αρχείων κλπ και καμιά μικρή επεξεργασία . Όντως κάποιες εφαρμογές της Microsoft είναι must have …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.