Κυριακή
22/07/2018

Microsoft Inspire: Ο Satya Nadella προτείνει τη μετάβαση στα Microsoft apps

microsoft apps other platforms

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Microsoft Inspire, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, πρότεινε στους χρήστες τη μετάβαση στα Microsoft Apps από τα προεπιλεγμένα που διαθέτουν τα iOS και Android smartphone.

Το Microsoft Inspire πραγματοποιήθηκε μεταξύ 15 και 19 Ιουλίου στο Las Vegas και είναι το ετήσιο συνέδριο για τους συνεργάτες της Microsoft, στα πλαίσια του οποίου ο CEO τόνισε πως η Microsoft έχει έντονη παρουσία σε iOS και Android λόγω των εφαρμογών που διαθέτει. Ειδική αναφορά έγινε στο Android όπου είναι μια πιο “ανοιχτή” πλατφόρμα και πιο “ευχάριστο” περιβάλλον για τη Microsoft και τους developers μιας και προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές έτσι ώστε οι χρήστες να αντικαταστήσουν τις προεπιλεγμένες εφαρμογές του Android με αυτές που προτείνει η Microsoft.

Στη συνέχεια προχώρησε σε επίδειξη των εφαρμογών της Microsoft σε iOS και Android για το οποίο έκανε ειδική αναφορά και έδειξε τις εφαρμογές μέσω του δικού του Android Smartphone το οποίο ενδεχομένως να ήταν κάποιο της σειράς Galaxy S8/S9. Ο Satya Nadella μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εφαρμογές Edge browser, Microsoft Launcher, Outlook, Yammer, LinkedIn, Power BI και Teams, ενώ τόνισε πως το Outlook είναι καλύτερη εφαρμογή για το Gmail από το ίδιο το Gmail app.

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η giannis λέει:

  Too little too late.

 2. Ο/Η NikosAr λέει:

  Γιατί δεν προτείνει να πάμε στα δικό της λειτουργικό ή κινητό ? Αααα δεν έχει …… κρίμα :/

 3. Ο/Η _legri_ λέει:

  Αυτός ο Nadella ακόμα να μάθει…
  Πιάσε μια Nutella διότι στη τελική, φάνηκες μικρός για τις περιστάσεις.

 4. Ο/Η ΝΙΚΟΣ λέει:

  Είστε οτι να ναι ,γεμάτοι αυτοπεποίθηση στα σχόλια σας.

 5. Ο/Η dimitrisdim14 λέει:

  Το outlook είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την διαχείριση email για μένα …
  Χρησιμοποιώ και το one drive της Microsoft που μου δίνει 130 γιγα δωρεάν …
  Επίσης δουλεύω Κάιντα office στο κινητό για άνοιγμα αρχείων κλπ και καμιά μικρή επεξεργασία . Όντως κάποιες εφαρμογές της Microsoft είναι must have …

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.