Microsoft: Θα επιτρέπει στην Cortana να χρησιμοποιεί μόνο Edge browser

Όταν η Microsoft έφερε την Cortana στα Windows 10, όλες οι αναζητήσεις και τα websites που σου πρότεινε άνοιγαν μέσω του Edge browser. Αυτό φυσικά ήταν κάπως αναμενόμενο, αφού ο Edge browser και η Cortana είναι δημιουργίες της Microsoft.

Αυτόν τον περιορισμό, οι χρήστες των Windows 10 τον ξεπέρασαν γρήγορα, κάνοντας την Cortana να χρησιμοποιεί και third-party browsers, όπως τον Chrome. Η Microsoft όμως δεν θα αφήσει να γίνεται αυτό και στο μέλλον. Με ένα post στο Windows Blog, ανακοίνωσε ότι θα γίνουν αλλαγές, οι οποίες θα κλειδώσουν την Cortana στον Edge Browser, αποκλείοντας άλλους browsers.

Σύμφωνα με την Microsoft, το να χρησιμοποιείς third-party browsers μπορεί να έχει “λιγότερο αξιόπιστα και προβλέψιμα αποτελέσματα”. Επιπλέον αναφέρει ότι “το continuity αυτού του είδους των διεργασιών θα διαταραχθεί, αν η Cortana δεν μπορεί να εξαρτηθεί στη μηχανή αναζήτησης Bing καθώς και τον Edge Browser

Τέλος αναφέρει: “Ξεκινώντας από σήμερα, για να εξασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε την κατάλληλη εμπειρία αναζήτησης των Windows 10, ο Edge browser θα είναι αυτός που θα ανοίγει όταν κάνεις αναζήτηση από το Cortana box”. Επίσης σημειώνει, ότι αυτό αφορά μόνο στις αναζητήσεις που έχουν σχέση με την Cortana, και αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις Chrome, Firefox ή Opera ως default browser ή την Google ως μηχανή αναζήτησης δεν θα έχεις κανέναν περιορισμό.

, Microsoft: Θα επιτρέπει στην Cortana να χρησιμοποιεί μόνο Edge browser

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Πως να προσφερεις ρε ms την οποιαδηποτε εμπειρια αναζητησης, οταν η μηχανη αναζητησης της cortana, και των windows γενικοτερα, ειναι το bing;

mourgos1234

Μπαρουφες, ο πραγματικος λογος ειναι οτι θελουν να κανουν οσους χρησιμοποιουν την Cortana να χρησιμοποιησουν τον Edge και ετσι να ανεβασουν τα στατιστικα χρησης του καινουργιου browser. Πιστευω οτι σηκωνει μηνηση απο τις αλλες εταιριες καθως η Cortana ειναι χαρακτηριστικο των windows ως λειτουργικου και οχι του browser Εdge.

giannogeorge

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι για γέλια. Χρησιμοίησα τον Edge κάποιες φορές (η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμμία σχέση με το χάλι του Internet Explorer) αλλά τα αποτελέσματα του Bing ήταν τουλάχιστον για κλάμματα. Έκανα ταυτόχρονα την ίδια αναζήτηση σε Google και Yahoo (στον Edge, σε διαφορετικές καρτέλες) και το Bing ήταν αλλού γι’αλλού, με το Yahoo να ακολουθεί και την αναζήτηση Google πρώτη με διαφορά σε αποτελέσματα σχετικά με αυτό που έψαχνα, που πιστέψτε με, ήταν κάτι γελοιωδώς απλό.

In.gr

Χαχαχα χαχαχα!

Lertis.K

Το πάει για κλείσιμο η MS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.