Microsoft Office 2010, Έτοιμη η έκδοση technical preview

Η ολοκλήρωση των technical preview εκδόσεων των προϊόντων Microsoft Office 2010, Microsoft SharePoint Server 2010, Microsoft Visio 2010 και Microsoft Project 2010, ανακοινώθηκε στις 13 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών (World Wide Partner Conference) της Microsoft. Τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Office και του Visio θα μπορούν πλέον να δοκιμάσουν όσοι μετέχουν στο Technical Preview πρόγραμμα της εταιρίας.

Το Microsoft Office 2010 και τα προϊόντα που περιλαμβάνει διαθέτουν καινοτόμα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές:
– Δυνατότητα εργασίας από παντού με τη βοήθεια των διαδικτυακών εφαρμογών του Office που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αρχεία σχεδόν από παντού, διασφαλίζοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να μπορεί να δει και να επεξεργαστεί ένα αρχείο Word ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί.
– Αποδοτικότερη συνεργασία με τις δυνατότητες για από κοινού συγγραφή στο Microsoft Word 2010, Microsoft Power Point 2010 και Microsoft OneNote 2010, καθώς και τις διευρυμένες επιλογές διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ημερολογίου στο Microsoft Outlook 2010.
– Υλοποίηση ιδεών με τις νέες επιλογές επεξεργασίας και προβολής βίντεο και εικόνας στο Power Point, εύκολης προετοιμασίας εγγράφου μέσω του Microsoft Office Backstage view, καθώς και με τα νέα Sparklines στο Microsoft Excel 2010, που εξασφαλίζουν γρηγορότερη οπτικοποίηση δεδομένων και συντομότερο εντοπισμό τάσεων.

Παράλληλα, η Microsoft ανακοίνωσε πως θα μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων εκδόσεων Office από οχτώ σε πέντε. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ανακοινώθηκε επίσης πως οι διαδικτυακές εφαρμογές του Office θα είναι διαθέσιμες με τους εξής τρείς τρόπους: 1) μέσω του Windows Live, όπου περισσότεροι από 400 εκατ. καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εφαρμογές χωρίς καμία χρέωση, 2) μέσω μιας ετήσιας συνδρομής, για τα επιχειρήσεις, εξυπηρετώντας περισσότερους από 90 εκατ. χρήστες και 3) μέσω των Microsoft Online υπηρεσιών, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς συνδρομητικής υπηρεσίας ως μέρος ενός ειδικού πακέτου.

Διαθεσιμότητα
Το Microsoft Office 2010, καθώς και τα προϊόντα που περιλαμβάνει θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2010.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://www.microsoft.com/Office2010.

, Microsoft Office 2010, Έτοιμη η έκδοση technical preview

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.