Windows Phone 8, Νέα ανεξάρτητα Xbox Music και Xbox Video apps

Η Microsoft διέθεσε μέσω του Windows Phone store ξεχωριστές εφαρμογές Xbox Music και Xbox Video για τους χρήστες smartphones με Windows Phone 8. Το Xbox Music app είναι λίγο πολύ όμοια με αυτή που είχαμε συνηθίσει προηγουμένως, αλλά τώρα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν λίστες αναπαραγωγής και να συγχρονίσουν τραγούδια κ.α.

Η πλήρης έκδοση (γιατί η συγκεκριμένη αποτελεί “preview”) θα καταφτάσει μέσα στο 2014. Όσο αφορά στην εφαρμογή Xbox Video, είναι αρκετά πιο λειτουργική δίνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να κατεβάζουν ή να “στριμάρουν” περιεχόμενο απευθείας από την συσκευή τους, με δυνατότητα συγχρονισμού της αναπαραγωγής ανάμεσα σε κινητά, υπολογιστές ή παιχνιδοκονσόλες. Πολλά χαρακτηριστικά των δύο εφαρμογών απαιτούν συνδρομή πάντως.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι τα νέα Xbox Music και Xbox Video apps αποτελούν τα πρώτα βήματα για ανεξάρτητες από το λειτουργικό σύστημα εφαρμογές, αφού τα επερχόμενα Windows Phone 8.1 βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης. Είναι μάλλον ξεκάθαρο όμως ότι η Microsoft επέλεξε αυτόν τον τρόπο για λόγους ευελιξίας και για να μπορεί να αναβαθμίζει τις εφαρμογές/ υπηρεσίες ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα.

Μπορείτε τουλάχιστον να τις δοκιμάσετε (Xbox Music download και Xbox Video download).

Xbox Music Xbox Video, Windows Phone 8, Νέα ανεξάρτητα Xbox Music και Xbox Video apps

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Δεν μπορώ να το κατεβάσω όπως και το mix radio…..lumia 720

Nickolas

@Χρήστος
Δεν μπορείς να τις κατεβάσεις γιατί δεν έχουν βγει επίσημα για τη χώρα μας. Αν θες να τις δοκιμάσεις πήγαινε στις ρυθμίσεις και στo “γλώσσα και περιοχή” βάλε μια χώρα όπως το Ηνωμένο Βασίλειο όπου έχει κυκλοφορήσει κανονικά, κάνε επανεκκίνηση στο κινητό και μετά όταν μπεις στο store θα σου δίνει τη δυνατότητα να τις κατεβάσεις.

teo

Ξερει κανεις ποτε θα ειναι διαθεσημα στην χωρα μας??

Χρήστος

@Nickolas
αν το κάνω αυτό και το γυρισω πάλι μετά σε Ελλάδα θα δουλευει;

Nickolas

To Xbox Video δε δουλεύει αν αλλάξεις πάλι στη χώρα μας, σου γράφει ότι δεν υποστηρίζεται στη χώρα αυτή, αλλά και πάλι δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί χρειάζεται συνδρομή.
Το Xbox Music αν δεν έχεις ανοιχτό το wifi δουλεύει κανονικά, σου δείχνει τα τραγούδια που έχεις στη συσκευή (αν και για κάποιο λόγο δε δείχνει τα album arts) και μπορείς να φτιάξεις και πολύ εύκολα playlists, το θέμα είναι οτι τη στιγμή που θα ανοίξεις το wifi ή τα δεδομένα θα προσπαθήσει να συνδεθεί και θα κλείσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.