Microsoft Translator: Δωρεάν στα Windows 10

H Microsoft θέλει να τα βάλει με την Google στον τομέα της μετάφρασης, καθώς μόλις έβγαλε από το στάδιο beta και διαθέτει στο Windows Store το νέο της translator app για όλες τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows 10. To Microsoft Translator app είναι διαθέσιμο στο Windows Store και η Microsoft υπόσχεται ότι θα μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές με το λειτουργικό της, χωρίς περιορισμούς. 

Στην παρούσα φάση της η εφαρμογή υποστηρίζει την μετάφραση κειμένου σε 50 γλώσσες, ενώ μπορεί να κάνει μετάφραση φωνής σε 18 γλώσσες. Ένα ωραίο στοιχείο του είναι ότι μπορεί να μεταφράζει σε 19 γλώσσες το κείμενο που υπάρχει γραμμένο σε μία εικόνα ή σε μια εικόνα που τραβά κανείς σε φωτογραφία με το Windows 10 smartphone.

To Translator app θα μπορεί να το κατεβάζει κανείς δωρεάν από το Windows Store. Στην μορφή που μπορεί να βρει κανείς στο Windows Store, υπάρχει πλήρης υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, ανάμεσα στις άλλες. Η εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet για να λειτουργήσει.

Microsoft Translator: Δωρεάν στα Windows 10, Microsoft Translator: Δωρεάν στα Windows 10

Microsoft Translator: Δωρεάν στα Windows 10, Microsoft Translator: Δωρεάν στα Windows 10

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gericho

Όπως είναι γραμμένο το άρθρο
είναι σαν να θέλει τώρα να τα βάλει η Microsoft με την Google στον τομέα της μετάφρασης,

στην πραγματικότητα Translator app που να υποστηρίζει την μετάφραση κειμένου , φωνής και κείμενο που υπάρχει γραμμένο σε μία εικόνα ή σε μια εικόνα που τραβά κανείς σε φωτογραφία με το Windows smartphone
είχε βγάλει η Microsoft για τα Windows 8 & windows Phone
πολύ πριν βγάλει η Google το δικό της αντίστοιχο.

Αυτό που συμβαίνει τώρα
είναι η έκδοση της εφαρμογής για τα windows 10 desktop & mobile
και είναι επόμενο να λανσάρεται νέα έκδοση αφού λανσάρεται το νέο λειτουργικό.

Κωστας

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με τα 10 windows είχα τα 7 όχι τα γνήσια και έκανα την αναβάθμιση δωρεάν πού μού ήρθε από Windows και μου γράφει ότι θέλει να αγοράσω τα γνήσια ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά θα έχω πρόβλημα στο μέλλον? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.