Σάββατο
24/05/2014

Microsoft, φέρνει το Windows 8.1 with Bing για φθηνότερες συκευές

Πριν από λίγο καιρό είχαμε ακούσει πληροφορίες ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Windows 8.1 with Bing το οποίο είναι χαμηλού κόστους έκδοση που θα απευθύνεται σε OEM (Original Equipment Manufacturers) κατασκευαστές που παράγουν χαμηλού κόστους συσκευές.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν από την ίδια τη Microsoft. Έτσι, η Microsoft θα διαθέτει δωρεάν ή με ελάχιστο κόστος το Windows 8.1 with Bing σε όσους κατασκευαστές την επιλέξουν.

Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος από τις διαφημίσεις καθώς οι κατασκευαστές θα είναι αναγκασμένοι να κρατούν τον Internet Explorer με Bing search ως default browser. Το θετικό είναι όμως ότι οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν αυτές τις ρυθμίσεις (μιας και ο ευρωπαϊκός κανονισμός δεν θα επέτρεπε τέτοιο περιορισμό).

Να θυμηθούμε ότι στην Build Conference 2014 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα διαθέσει δωρεάν το Windows Phone 8 για συσκευές μέχρι 9 ιντσών.

Επομένως είναι πολύ πιθανό να δούμε στην έκθεση Computex που ξεκινάει 2 Ιουνίου, νέα μοντέλα Windows Phone και κάποια από αυτά να έχουν ένα χρόνο συνδρομή στο Office 365.
windows-phone-with-bing-570

Πηγή (1), (2)

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η obi λέει:

    Windows 8.1 with Bing
    θέλει να πει η είδηση;

    ή

    Windows phone 8.1 with Bing ;

  2. obi, ναι έγινε λάθος. Διορθώθηκε, σε ευχαριστούμε.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.