Microsoft: νέο Outlook για Mac, ακολουθεί η υπόλοιπη σουίτα το 2015

To νέο ανανεωμένο Outlook για το Mac OS X είναι έτοιμο, σε σχέση με την υπόλοιπη σουίτα της Microsoft, και για αυτό τον λόγο η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι συνδρομητές του Office 365 μπορούν να το κατεβάσουν. Μπορεί οι υπόλοιπες εφαρμογές της σουίτας όπως το Word και το PowerPoint να θέλουν δουλειά ακόμη, μπορούμε όμως να πάρουμε μια γεύση από το τι θα περιμένουμε από το ανανεωμένο Outlook.

Η Microsoft υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις, αξιοπιστία και φυσικά ανανεωμένο look το οποίο όμως θα διατηρεί την οικεία αίσθηση του office που όλοι γνωρίζουμε. Οι αλλαγές πιο συγκεκριμένα αφορούν ένα πιο μοντέρνο look, πιο απαλό scrolling και “ευλυγισία” όσο αφορά sτην αλλαγή μεταξύ των Ribbon tabs. Επίσης θα έχει full push email υποστήριξη για τους χρήστες του Office 365 και online archive υποστήριξη για εύκολη πρόσβαση στο αρχείο email.

Όσον αφορά στην υπόλοιπη σουίτα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη. Η Microsoft υπόσχεται να δώσει σε κυκλοφορία beta των Word, Excel, PowerPoint και OneNote μέσα στο πρώτο μισό του 2015. Η ολοκληρωμένη σουίτα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μισό του χρόνου. Οι Commercial και Consumer χρήστες του Office 365 θα λάβουν την επόμενη έκδοση χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

updated outlook for mac, Microsoft: νέο Outlook για Mac, ακολουθεί η υπόλοιπη σουίτα το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lsantas

Ας ελπισουμε να προσθέσουν ελληνική υποστήριξη και ελληνικό λεξικό κάτι που λείπει από το 2011.. Αν ξέρει κανείς κανένα workaround καλό ας μου πει.

kotsos

Πάντως στο word εγώ του μιλάω και γράφει στα Mac υπάρχει αναγώριση φωνής στα ελληνικά λογικά θα γίνεται και στο outlook.

Χρήστος

σαν να λέμε mail.app για windows 8.
jeez, τρομακτικά πράγματα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iMac

Τα τσιπ M4 της Apple έρχονται φέτος και εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple εργάζεται σκληρά για την επόμενη γενιά των εσωτερικών της τσιπ, με το M4 να αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις κύριες εκδόσεις.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.