Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Office 2013, Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Η Microsoft φρόντισε να ενημερώσει τους χρήστες του Office 2013 ότι σταματάει τις αναβαθμίσεις ασφαλείας στις 11 Απριλίου 2023. Με αυτόν τον τρόπο προειδοποιεί ότι η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, μετά το τέλος των security updates, δε θα θεωρείται πλέον ασφαλής.

Office 2013, Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Μάλιστα, το πήγε και ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας πως αν κάποιος συνεχίσει να δουλεύει το Office 2013, όχι μόνο κινδυνεύει να εκτεθεί σε διάφορους κινδύνους, αλλά και να παραβιάσει τους όρους συμμόρφωσης της Microsoft. Για όποιον πίστευε ότι θα μπορεί να επιβιώσει και χωρίς τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η εταιρεία με έδρα το Redmond διακόπτει και την τεχνική υποστήριξη καθώς και τις διορθώσεις των διαφόρων bug.

Office 2013, Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Η Microsoft από τη μεριά της τονίζει την αναγκαιότητα αναβάθμισης σε νεότερες version όχι μόνο του Office 13, αλλά συνολικότερα των εφαρμογών που ανήκουν στο διάσημο Microsoft 365, έτσι ώστε όσοι τις χρησιμοποιούν να λαμβάνουν συνεχώς τα απαραίτητα update. Σύμφωνα με το How to Geek το office 365, μία από τις εφαρμογές του Microsoft 365, δημιουργήθηκε με σκοπό την άμεση αναβάθμισή του στην τελευταία έκδοση.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως και η υποστήριξη του Office 2016 και του Office 2019 για Windows σταματάει να αναβαθμίζεται στις 14 Οκτωβρίου 2025, ενώ το Office 2019 για Mac λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2023.

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι θα πρέπει να πούμε ότι πέρασε μια δεκαετία από την πρεμιέρα του Office 2013, τον Ιανουάριο του 13, και τη θέση του έχει πάρει εδώ και καιρό το Office 16 που κυκλοφόρησε το 2015.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχει office 13!

Κωνσταντίνος

Ακριβώς! 2013… Όχι 13 (codename 15). Ακόμη και η πηγή του άρθρου το ανάφερει ως 2013!

Για το ίδιο πράγμα μιλάμε πάντως. Το διορθώσαμε. Καλή συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.