Software

Οι πέντε καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#14]

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο άρθρο των καλύτερων νέων Android εφαρμογών. Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον αρκετών μονοπώλησε το “Spark Email”, το οποίο άρπαζε την ευκαιρία να συμπληρώσει το κενό που άφησε πίσω του το Inbox by Gmail της Google. Έπειτα, δεν θα μπορούσε να αγνοήσουμε το “Energy Ring”, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσουμε το punch hole των Samsung Galaxy S10.

Από πλευράς παιχνιδιών, έχουμε το καταπληκτικό “The Elder Scrolls: Blades”, το οποίο το καλύτερο mobile port των γνωστών action RPG που θα μπορούσαμε να έχουμε. Επίσης, το “Grand Mountain Adventure”, ένα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου, το οποίο σε κρατάει κολλημένο με τις ώρες στην οθόνη, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Κλείνουμε με το “Mindsweeper: Puzzle Adventure”, ένα ακόμη καταπληκτικό παιχνίδι επίλυσης γρίφων από την Snapbreak, τη δημιουργό των Faraway.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 16:13

Σχόλια

    • Κατεβάζεις την εφαρμογή (αρχείο *.apk) και λειτουργεί κανονικά σε όσα αυτοκίνητα το υποστηρίζουν Ελλάδα. Το έκανα εγώ και το χρησιμοποιώ στο νέο Audi A1 2018.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.