OneDrive: Φέρνει υποστήριξη με Samsung Motion Photos και βίντεο 8Κ

, OneDrive: Φέρνει υποστήριξη με Samsung Motion Photos και βίντεο 8Κ

Η Microsoft με το νέο update της στην εφαρμογή OneDrive για Android πρόσθεσε ένα νέο home screen που επιτρέπει την υποστήριξη Samsung motion photos και την αναπαραγωγή διαφόρων βίντεο 8Κ.

Το νέο update περιλαμβάνει νέες δυνατότητες όπως γρήγορη πρόσβαση σε διάφορους τύπους νεότερων και παλαιότερων αρχείων που είναι αποθηκευμένα στην εφαρμογή OneDrive.

Έτσι δίδεται η ευκαιρία σε κατόχους κινητών τηλεφώνων Samsung να μπορούν τραβώντας μια φωτογραφία και αποθηκεύοντας την στην εφαρμογή, όταν το επιθυμούν να την αναπαράγουν σε κινούμενη μορφή. Όπως ισχύει και με τις κινούμενες εικόνες της Apple.

Η Microsoft αναφέρει ότι το Samsung motion photos θα μπορεί να λειτουργήσει όμως μόνο σε κινητά με Android 6.0 ή νεότερη έκδοση. Την δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο σε ανάλυση 8K θα έχουν τα κινητά Samsung όπως το Galaxy S20 και το Galaxy S21.

Αυτή η νέα συνεργασία της Microsoft με την Samsung μας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα αναφορικά με την χωρητικότητα των αρχείων καθώς πλέον θα υποστηρίζονται αρχεία χωρητικότητας έως και 250 GB.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.