Software

OnePlus: Έρχεται “υποχρεωτικό” Dark Mode σε όλες τις εφαρμογές;

Το Dark Mode θεωρείτε “must” σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και σε όλες τις εφαρμογές, χωρίς όμως να έχει παρουσιαστεί από όλους τους προγραμματιστές. Η OnePlus φαίνεται πως θέλει να δώσει την επιλογή στους χρήστες και να παρακάμψει τους προγραμματιστές των εφαρμογών, παρέχοντας την επιλογή για υποχρεωτικό Dark Mode ακόμα και στις εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν.

Οι XDADevelopers βρήκαν την εν λόγω επιλογή στον κώδικα των ρυθμίσεων της τελευταίας δοκιμαστικής έκδοσης του OxygenOS για τα OnePlus 7 και 7 Pro, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί με ένα toggle να διαλέξει αν θέλει να επιτραπεί η εν λόγω επιλογή, αν και επισημαίνεται πως κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη λειτουργούν σωστά. Δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει ευρέως διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό, αν και σίγουρα η ύπαρξη του και μόνο μας κάνει να ελπίζουμε πως θα το δούμε πριν την έλευση του Android 11.

Για όσους έχουν ήδη συσκευές με OneUI 2.0 αυτά δεν είναι και τόσο νέα, καθώς ήδη υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη επιλογή σε αυτές τις συσκευές, μέσω όμως μίας πολύπλοκης διαδικασίας. Στην περίπτωση της OnePlus όμως, μιλάμε για μία απλή ρύθμιση, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει αρκετούς χρήστες όταν έρθει.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Μαρτίου 2020 9:22

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.