Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Android Opera VPN, Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Android Opera VPN, Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Αρκετός κόσμος, είτε επειδή δεν εμπιστεύεται τον παροχέα ίντερνετ, είτε επειδή θέλει να έχει πρόσβαση σε αποκλεισμένες στην χώρα του ιστοσελίδες, χρησιμοποιεί VPN. Η Opera στο παρελθόν είχε μία ιδιαίτερα δημοφιλή δωρεάν VPN εφαρμογή για Android, την οποία όμως απέσυρε πέρυσι. Επιπλέον, το VPN του desktop browser της Opera, παρουσιάζει προβλήματα, εδώ και αρκετούς μήνες. Τώρα, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσημα το νέο VPN, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα περιήγησης Opera για Android.

Android Opera VPN, Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Ένα VPN μας επιτρέπει να δρομολογήσουμε όλα τα δεδομένα της συσκευής μας, μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης, πριν εισέλθουμε στο ευρύτερο διαδίκτυο. Αυτό αποτρέπει τον παροχέα ίντερνετ, και τους διαφημιζόμενους, να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητές μας στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι τα δίκτυα VPN βλέπουν όλες τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε, είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε τον πάροχο του VPN.

Πολλά δωρεάν δίκτυα VPN έχουν κάποιο απώτερο κίνητρο, και διατηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων μας. Η Opera ισχυρίζεται ότι το νέο δωρεάν VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, και η λειτουργία του μοιάζει με αυτή της ανώνυμης περιήγησης.

Android Opera VPN, Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση του Opera από Play Store, θα έχουμε πρόσβαση στην νέα VPN υπηρεσία της εταιρείας. Μπορούμε να επιλέξουμε την περιοχή που θέλουμε να βρίσκεται ο διακομιστής VPN ή να αφήσουμε την εφαρμογή να αποφασίσει μόνη της για το ποια περιοχή είναι η βέλτιστη για εμάς. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε το VPN μόνιμα ενεργοποιημένο, μπορούμε να το απενεργοποιούμε όποτε εμείς θέλουμε. Ωστόσο, ο Opera έχει από προεπιλογή ανοιχτό το VPN στις καρτέλες ανώνυμης περιήγησης. Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το VPN και στις τυπικές καρτέλες. Τέλος, η Opera σημειώνει ότι το VPN δεν λειτουργεί κατά τη διάρκεια αναζητήσεων, ώστε να βλέπουμε πάντα τοπικά αποτελέσματα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Opera Browser TikTok

To Opera προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο TikTok

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία TikTok στην πλαϊνή γραμμή της αρχικής σελίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.