Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Η Opera Software κυκλοφόρησε μία νέα έκδοση του browser για υπολογιστές, η οποία είναι κάπως διαφορετική. Το πράγμα θυμίζει λίγο των Firefox Quantum, όπου ο browser παρέμεινε ο “ίδιος”, αλλά απέκτησε συνοδευτικό όνομα. Στην περίπτωση του Opera, ο ανανεωμένος του εαυτός ακούει στο όνομα “Opera Reborn 3”, που στην ουσία είναι η έκδοση 60 του browser. Ο Opera Reborn 3 έρχεται με ενσωματωμένο cryptowallet, δωρεάν απεριόριστο VPN και Web 3 explorer για πρόσβαση σε εφαρμογές blockchain, κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή της αναγέννησης του.

Opera Reborn 3, Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

O Opera Reborn 3 διατηρεί όλα τα χρήσιμα πρόσθετα που κάνουν τον γνωστό browser να ξεχωρίζει από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης. Μερικά από αυτά τα πρόσθετα είναι ο ενσωματωμένος μηχανισμός αποκλεισμού διαφημίσεων, η δυνατότητα αποστολής συνδέσμων, βίντεο και σημειώσεων σε άλλες συσκευές μέσω του Flow, ο μετατροπέας νομισμάτων και οι αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης.

Η εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής των προγραμμάτων περιήγησης της Opera, Krystian Kolondra, είπε ότι όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύουμε on-line, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε εργαλεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα της ψηφιακής μας ζωής.

Η ίδια, πρόσθεσε πως με αυτή τη σημαντική αναβάθμιση η Opera Software κάνει το πρώτο βήμα στο Web 3, τον νέο ιστό στον οποίο οι χρήστες έχουν τον έλεγχο. Επίσης, τόνισε ότι η Opera Software πιστεύει πως κάθε πρόγραμμα περιήγησης σήμερα θα πρέπει να είναι έτοιμο για το Web 3.

Μαζί με την νέα έκδοση του browser, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο θα βρείτε στην κορυφή του άρθρου και παρουσιάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Opera Reborn 3.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Opera Browser TikTok

To Opera προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο TikTok

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία TikTok στην πλαϊνή γραμμή της αρχικής σελίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Μετά από αρκετούς μήνες το VPN της Opera είναι και πάλι εδώ, πιο γρήγορο, πιο εύχρηστο, και πιο αξιόπιστο. Αυτή τη φορά είναι ενσωματωμένο στον Opera browser για Android.