People app, H εφαρμογή των επαφών στα νέα Windows αποκαλύπτεται

Η Microsoft πρεσβεύει ότι το People app είναι ένα βιβλίο διευθύνσεων και επαφών στο Cloud, έτσι ώστε σε ένα σημείο να είναι συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία των φίλων σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή Windows χρησιμοποιείτε. Έχει ομοιότητες με όσα έχουν συνηθίσει οι Windows Phone χρήστες και εμφανίζεται πολλά υποσχόμενη.

Σε ένα blog post της ομάδας των Developers των Windows 8 δόθηκαν περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τον People app που θα αναλάβει να οργανώσει τις επαφές σας, όπως συμβαίνει και στα Windows Phones. Η εφαρμογή θα συνδέεται με όλα τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ανήκετε, θα ενημερώνεται αυτόματα για ό,τι νέο έχει προκύψει εκεί (μία φωτογραφία, ένα status update) και συνεργασία με τα αντίστοιχα email accounts που έχετε δηλώσει.

Η cloud λειτουργία δεν αφορά μόνο στην αυτόματη ενημέρωση, αλλά και στο αυτόματο backup των όσων έχετε στον υπολογιστή σας, όπως για παράδειγμα τη λίστα με τις επαφές στο People app. Στα live tiles εμφανίζονται όλες οι ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για να βλέπετε με μία ματιά τι νέο συμβαίνει. Οι ομοιότητες με το αντίστοιχο tile των Windows Phone είναι πολλές και αυτό μόνο να μας χαροποιήσει μπορεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουνίου 2012 10:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.