Software

Pokemon Go: Παίκτης στις Η.Π.Α. κατάφερε να συλλέξει και τα 142 pokemon

Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, το Pokemon Go έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο. Μπορεί οι περισσότεροι να παίζουν χαλαρά και στον ελεύθερο τους χρόνο, κάποιοι όμως το έχουν πάρει πιο σοβαρά. Ένας χρήστης του Reddit και κάτοικος Νέας Υόρκης με ψευδώνυμο ftb_hodor γνωστοποίησε πως κατάφερε να πιάσει όλα τα 142 pokemon στις Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του ίδιου στο Reddit, χρειάστηκε δύο εβδομάδες και συνολικά 100 ώρες για να συλλέξει όλα τα διαφορετικά pokemon. Περπάτησε 152 χιλιόμετρα (!!), άνοιξε 303 αυγά και έπιασε 4269 pokemon, μέσα στα οποία υπήρχαν όλα τα 142 διαφορετικά που υπάρχουν στις Η.Π.Α. Για να καταφέρει να βρεί μέχρι και το τελευταίο pokemon έφτασε μέχρι το New Jersey, ενώ τον βοήθησαν αρκετά τα τέσσερα PokeStops που υπήρχαν δίπλα στο Central Park, κοντά δηλαδή στο σπίτι του.

Το Pokemon Go έχει 151 διαφορετικά pokemon που μπορείτε να βρείτε. Τα εννέα εξ’ αυτών είναι είτε εξαιρετικά σπάνια, είτε βρίσκονται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί pokemon στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία που αποτελούν αποκλειστικότητες της κάθε ηπείρου, πράγμα που σημαίνει πως για να τα πιάσετε όλα θα πρέπει να κάνετε υπερατλαντικά ταξίδια.

Είναι θέμα χρόνου μέχρι να ανακαλυφθούν όλα τα pokemon από φανατικούς του Pokemon Go. Πάντως, ο φιλόδοξος ftb_hodor θα μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος που τα έπιασε όλα, όσα τουλάχιστον υπάρχουν προς το παρόν στην Βόρεια Αμερική.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:59

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.