Project Reunion: H Microsoft θέλει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των developers

, Project Reunion: H Microsoft θέλει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των developers

H Microsoft συνεχίζει την προσπάθειά της να έρθουν στο προσκήνιο οι παλιές εφαρμογές, μέσα από το Project Reunion. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πλήθος εργαλείων λογισμικού που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των εφαρμογών Win32 και της πλατφόρμας Universal Windows Platform.

Δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που ακούμε για την Project Reunion, αφού η Microsoft είχε μιλήσει εκτενώς για αυτό στο Build 2020 τον περασμένο Μάιο. Η φιλοσοφία του είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές στις API, έτσι ώστε οι εφαρμογές desktop να αποκτήσουν μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Ο σκοπός της Microsoft είναι να επιτρέψει στους developers να χρησιμοποιούν όλες τις σύγχρονες βιβλιοθήκες και να εκμεταλλευτούν για την προώθηση των εφαρμογών τους το σύνολο του 1 δισεκατομμυρίου χρηστών των Windows 10 και όχι μόνο των συσκευών με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows.

To Project Reunion βρίσκεται σε αρχικά στάδια ακόμα, αλλά εκτιμάται ότι θα γίνει περαιτέρω προώθησή του από την εταιρεία.

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.