Samsung Gear S2: Παίρνει νέα στοιχεία με update

Αναβάθμιση παίρνει το λειτουργικό Tizen του Samsung Gear S2, με την αρχή της διάθεσης του νέου firmware update να γίνεται στη Κορέα. Αναμένεται να ακολουθήσουν updates σταδιακά και στις άλλες αγορές που είναι διαθέσιμο το Samsung Gear S2. To νέο firmware update έχει την κωδική ονομασία R732XXU2BOKF. 

Αρκετές φαίνεται πως είναι οι αλλαγές που επιφυλάσσει το νέο update για το Samsung Gear S2. Πλέον μπορεί κανείς να παραμετροποιήσει περισσότερο τις προσόψεις του smartwatch, ενώ υπάρχουν αρκετές αλλαγές στα εικονίδια και στον τρόπο παρουσίασης διαφόρων χαρακτηριστικών του interface, όπως είναι για παράδειγμα η προσθήκη ενός widget. Μπορεί κανείς να κάνει τις εφαρμογές να ανοίγουν αυτόματα με το τέλος της περιστροφής της στεφάνης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης όταν γίνεται αποσύνδεση από το smartphone.

Έχουν προστεθεί καινούριες εφαρμογές στο Samsung Gear S2, μαζί με ένα παγκόσμιο ρολόι, ενώ διατίθενται και νέες προσόψεις. Ελαφρώς αλλαγμένες είναι οι ειδοποιήσεις, ενώ το κείμενο μπορεί να μεγαλώνει αυτόματα, όταν κανείς διαβάζει κάτι στην περιορισμένων διαστάσεων οθόνη.

Πηγή

 

Επεξεργάστηκε την 23 Νοεμβρίου 2015 21:42

Σχόλια

  • Αψογα τα Tizen(και το 1 και το 2) αλλά το οτι δεν εχει ουτε ΕΝΑ social σε εφαρμογη αυτο με ξεπερναει..Φταχτε ενα facebook/viber/skype ρε αχριστοι..ΕΛΕΟΣ !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.