Sony Xperia NXT series, Παίξε με το notification bar [δωρεάν application]

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Sony Mobile είναι ότι δεν συμβιβάζεται με τις κλασσικές φόρμες στα κινητά τηλέφωνα και δημιουργεί νέες πάντα με γνώμονα τον χρήστη και την καθημερινή επαφή με το κινητό του. Η σειρά NXT με τα μοντέλα Xperia S, Xperia P και Xperia U έχει κάνει τη διαφορά με την διαφανή μπάρα στο κάτω μέρος των κινητών να μαγνητίζει το βλέμμα.

Sony Xperia S και Xperia P έχουν από τη μάνα τους το λευκό χρώμα ενώ με το παιχνιδιάρικο Xperia U μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα. Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 16:44

Σχόλια

  • Κώστα είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές?είδα στις άδειες που γράφει και μου φαίνεται κάπως επικίνδυνο για τα προσωπικά δεδομένα..

  • Όλες οι εφαρμογές τα ίδια γράφουν σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα.
    Γιατι να μην είναι ασφαλές;

  • γράφει ότι μπορεί να χρεώσει τον κάτοχο με τηλεφωνικές κλήσεις ή να διαβάσει sms και διαφόρα άλλα..γι'αυτό ρωτάω αν είναι ασφαλές(δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιες εφορμογές)..

    • Αν διάβαζες με τι συμφωνείς για να χρησιμοποιήσεις το Android κινητό σου, θα το άφηνες και θα πήγαινες σε Nokia 3310. Για χρεώσεις δεν ξέρω και δεν νομίζω να κάνει. Το φωτάκι αναβοσβήνει.

  • Κώστα απλά πρόσθεσε ότι δουλεύει και xperia sole μια χαρά.α και τώρα που το θυμήθηκα ποτέ θα δούμε hands-on του sole?????

    • Δεν έχω timeline για το Sole.
      Αυτές τις μέρες έχω το Xperia P και δοκιμάζω. Τα σπάει το κινητό! ;)

  • ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΩΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑΚΙ ΣΤΟ xperia s.ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ LED.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.