SwiftKey Puppets: Η Microsoft φέρνει τα AR emoji σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστή

Τα τελευταία χρόνια το Gboard έχει κλέψει λίγη από τη δόξα του SwiftKey, αλλά η εφαρμογή keyboard της Microsoft έχει ακόμη πιστό κοινό. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε μία αναβάθμιση η οποία θα φέρει τα AR emoji σε κάθε smartphone.

SwiftKey, SwiftKey Puppets: Η Microsoft φέρνει τα AR emoji σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστή

Τα AR emoji του SwiftKey ονομάζονται SwiftKey Puppets και αποτελούνται από έναν δεινόσαυρο, ένα πάντα, μία γάτα, μία αλεπού και έναν σκύλο. Τα SwiftKey Puppets λειτουργούν ακριβώς όπως τα AR emoji των Apple, Samsung και Xiaomi, δηλαδή είναι ψηφιακοί χαρακτήρες οι οποίοι μιμούνται τις εκφράσεις και τις κινήσεις του χρήστη.

Η ομάδα του SwiftKey αναφέρει ότι τα Puppets έγιναν δυνατά χάρη στην 3D τεχνολογία παρακολούθησης του προσώπου της Microsoft και σε ένα βαθύ νευρωνικό δίκτυο το οποίο αναγνωρίζει τις εκφράσεις του χρήστη.

SwiftKey, SwiftKey Puppets: Η Microsoft φέρνει τα AR emoji σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστή

Αντίστοιχα με τα AR emoji της Samsung έτσι και τα SwiftKey Puppets χρησιμοποιούν μόνο τη selfie κάμερα της συσκευής. Η ομάδα σημειώνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό αυτό σε οποιαδήποτε συσκευή, αλλά θα λειτουργεί καλύτερα σε νεότερα και πιο ισχυρά smartphones. Επίσης, τα SwiftKey Puppets είναι διαθέσιμα μόνο σε συσκευές με Android 7 Nougat ή νεότερο.

Τα SwiftKey Puppets μπορούν να σταλούν μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων και το SwiftKey επιτρέπει τη δημιουργία βίντεο με διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα.

SwiftKey, SwiftKey Puppets: Η Microsoft φέρνει τα AR emoji σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστή

Όσοι χρήστες ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τα SwiftKey Puppets μπορούν να κατεβάσουν στο πρόγραμμα δοκιμών του SwiftKey μέσω του Google Play Store, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένουν τα SwiftKey Puppets να ενσωματωθούν στη βασική έκδοση της εφαρμογής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Μετά κοροϊδεύανε την Apple με τα animoji…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.