Vine Kids για παιδιά με iOS devices

“Τα παιδιά αγαπούν το Vine. Έτσι και εμείς δημιουργήσαμε το Vine Kids, μια νέα εφαρμογή για να μπορούν τα παιδιά να παρακολουθούν τα Vines πιο εύκολα και διασκεδαστικά.”, ανέφερε η υπεύθυνη επικοινωνίας και marketing της εταιρίας, Carolyn Penner. Από το 2012 που έκανε την εμφάνισή της η εφαρμογή, το κοινό της αυξάνεται συνεχώς και έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια.

Το Vine είναι γνωστό για τα σύντομα και αστεία βίντεο που ανεβάζουν καθημερινά οι χρήστες του.

Όμως, επειδή δεν είναι δυνατόν να ελέγχονται όλα τα βίντεο, η εταιρία δημιούργησε το Vine Kids ξεχωριστά και θα επιλέγει ορισμένα βίντεο από αυτά που ανεβαίνουν καθημερινά στην κύρια εφαρμογή.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει ότι οι νεαροί χρήστες δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Το Vine Kids είναι διαθέσιμο μόνο για iOS συσκευές, κατεβάστε το δωρεάν από εδώ.

Πηγή

Χριστίνα Μόραλη

Σχόλια

  • Και 'κει που νομίζεις ότι η ανθρωπότητα έπιασε πάτο, βγαίνει αυτό και καταλαβαίνεις ότι η ηλιθιότητα δεν περιορίζεται από λογικά όρια...

  • Γενικά να δίνεις κινητό σε παιδί 5 χρονών είναι ανεύθυνο για λόγους υγείας. Πόσο μάλλον μια συσκευή με internet. Και η συγκεκριμένη εφαρμογή μαζί με πολλές άλλες τέτοιου τύπου (και φυσικά την γενικότερη κουλτούρα που προβάλεται σε όλους τους τομείς σήμερα) αποδεικνύουν πόση υποκρισία μας διακατέχει και την αδιαφορία των γονέων για την εξέλιξη του παιδιού.
    Παλιότερα υποκρίνονταν στο όνομα του πουριτανισμού, σήμερα στο όνομα του προοδευτισμού.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.