WhatsApp: Σχεδιάζει λειτουργία Communities;

, WhatsApp: Σχεδιάζει λειτουργία Communities;

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία υποδεικνύουν πως η WhatsApp εργάζεται πάνω σε μια νέα λειτουργία Communities.

Η πιθανότητα εντοπίστηκε πρώτη φορά τον Οκτώβριο από XDA προγραμματιστές, ωστόσο τώρα το WABetaInfo επιστρέφει με νέα στοιχεία.

Όπως αναφέρει, η λειτουργία Communities φαίνεται να δίνει στους διαχειριστές ομάδων περισσότερες εξουσίες και δυνατότητες. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία περιλαμβάνει τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδων εντός ομάδων, που μοιάζουν με τον τρόπο που διατάσσονται τα κανάλια στο Discord.

Οι διαχειριστές πιθανώς θα μπορούν να προσκαλούν νέους χρήστες μέσω ενός συνδέσμου πρόσκλησης κοινότητας και στη συνέχεια να αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα σε άλλα μέλη. Σύμφωνα, δε, με το WABetaInfo, οι συνομιλίες αυτές θα είναι απόλυτα κρυπτογραφημένες.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή, τα εικονίδια της κοινότητας θα είναι τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες, μια μορφή που το WhatsApp ενεργοποίησε κατά λάθος -και στη συνέχεια απενεργοποίησε γρήγορα- τον περασμένο τον Οκτώβριο. Βέβαια, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι Κοινότητες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.