Χαρίζω Kaspersky Internet Security 2012, Από τη Ρωσία με αγάπη

Το Techblog βρίσκεται στη Μόσχα. Είμαστε καλεσμένοι της Kaspersky και πριν λίγο ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της νέας έκδοσης του λογισμικού anti-virus KIS 2012 (Kaspersky Internet Security). Η νέα έκδοση θα διατεθεί το Σεπτέμβριο αλλά ένας τυχερός φίλος του Techblog θα την αποκτήσει σήμερα!

update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γιώργος με το σχόλιο-συμμετοχή “Κέρκυρα και Χαλκιδική έχει το πρόγραμμα για φέτος! καλά να περάσουμε!”. Ο νικητής προέκυψε με τυχαίο νούμερο μέσα από το Facebook Fan Page του Techblog και έχει ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους!

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Αφήνετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο αναφέροντας που σχεδιάζετε να πάτε φέτος καλοκαιρινές διακοπές. Ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερωθεί με email. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής του δώρου. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 6 Ιουνίου που επιστρέφουμε Αθήνα. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μια φορά μόνο. Μην χρησιμοποιείτε διαφορετικά ονόματα και email προσπαθώντας να έχετε πολλαπλές συμμετοχές. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουνίου 2011 15:52

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.