Windows 10: Έφτασε σε 350 εκατ. χρήστες – Anniversary Update 2 Αυγούστου

Software

Την Τρίτη η Microsoft δημοσίευσε ένα blog post, το οποίο στον τίτλο έλεγε ότι το Windows 10 Anniversary Update θα έρθει στις 2 Αυγούστου, όμως το post αφαιρέθηκε αμέσως. Τελικά αυτό δεν ήταν κάποιο λάθος, καθώς η ημερομηνία επιβεβαιώνεται ξανά.

Η Microsoft δημοσίευσε ξανά το post (αυτή τη φορά δεν κατέβηκε) και μας ενημερώνει ότι αυτή τη στιγμή 350 εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο τρέχουν Windows 10. Ο αριθμός αυτός θεωρείται πολύ σημαντικός για ένα desktop OS.

Επιπλέον, η Microsoft επισημαίνει ότι η ικανοποίηση των χρηστών της με τα Windows 10 είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη έκδοση των Windows.

Όσο για το Windows 10 Anniversary Update, ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και όταν έρθει στις 2 Αυγούστου, θα είναι δωρεάν για όσους έχουν Windows 10. Μεταξύ άλλων, θα φέρει Windows Hello biometric authentication σε περισσότερα apps και Edge browser, βελτιώσεις σε Windows Defender, ενισχυμένη Cortana. Θα δούμε επίσης βελτιώσεις σε Edge browser με καλύτερη ενεργειακή απόδοση, extension support και άλλα.

windows 10 350m, Windows 10: Έφτασε σε 350 εκατ. χρήστες – Anniversary Update 2 Αυγούστου

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ