Windows 10, νέες φωτογραφίες από τον Spartan browser

Εχθές είδαμε την πρώτη φημολογούμενη leaked φωτογραφία από τον νέο web browser που έχει στα σκαριά η Microsoft για τα νέα Windows 10 και ο οποίος λέγεται ότι θα έρθει μαζί με τον Internet Explorer. Η έκδοση που είδαμε ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο και σήμερα κυκλοφόρησαν νέα screenshots του Spartan browser που δείχνουν διαφορετικό design.

Από τις 2 πρώτες πολύ θολές εικόνες δημιουργήθηκε το παρακάτω mockup. Αυτή τη φορά βλέπουμε πολύ πιο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και μινιμαλιστικό. Φέρνει περισσότερο σε Chrome και Firefox παρά στον IE. Δίπλα στο αστέρι για τα bookmarks υπάρχει reading mode button το οποίο είναι παρόμοιο με το Reader Mode του Safari.

To share icon σου επιτρέπει να μοιραστείς το link της σελίδας στην οποία βρίσκεσαι μέσω social media ή email, οι 3 τελείες στη δεξιά πλευρά είναι για τα settings. To παράθυρο στον νέο Spartan browser δεν έχει περιθώρια και σου επιτρέπει να έχεις τη σελίδα από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Όλα τα στοιχεία του UI είναι στην πάνω και την κάτω πλευρά.

Βεβαίως, όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει, αλλά στις 21 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί press event όπου θα μάθουμε όλες τις νέες αλλαγές.

windows 10 spartan browser, Windows 10, νέες φωτογραφίες από τον Spartan browser

windows 10 spartan browser, Windows 10, νέες φωτογραφίες από τον Spartan browser

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ραφαήλ

I like it ρε παιδι μου ναουμ

o.k.man

This is Spaaartan (browser) !!!

kostasb16b

Να πούμε πως θα μπορείς να αναζητήσεις κάτι κατευθείαν με Cortana κλπ

S

Και ο Εφιάλτης Σπαρτιάτης ήταν, δεν έχει να λέει!
Δεν σημαίνει ότι θα βγει κ Λεωνίδας ο browser λόγω ονόματος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.