Windows 10: Η Cortana σου θυμίζει να κάνεις ότι υποσχέθηκες μέσω email

Η Microsoft προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό στην Cortana. Η ψηφιακή βοηθός θα σε βοηθά να κρατάς τις “υποσχέσεις” που έχεις δώσει αφού θα δημιουργεί υπενθυμίσεις με βάση το τι έχεις γράψει σε ένα email.

H Microsoft χρησιμοποιεί machine learning για να τονίσει τις φράσεις μέσα στα email, μέσω των οποίων λες σε κάποιον ότι θα κάνεις κάτι. Στη συνέχεια έρχεται μια υπενθύμιση που σου λέει να μην ξεχάσεις αυτό που δεσμεύτηκες να κάνεις.

Οι προτεινόμενες υπενθυμίσεις της Cortana, αρχικά θα είναι διαθέσιμες σε χρήστες Windows 10 στις ΗΠΑ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα διατεθεί σε iOS και Android. Επιπλέον, η Microsoft υποστηρίζει Outlook.com και Office 365 λογαριασμούς για τις υπενθυμίσεις. Πολύ σύντομα θα προστεθεί και το Gmail.

Να σημειωθεί ότι θα είναι απαραίτητη η σύνδεση Outlook.com ή Office 365 account με την Cortana για να ενεργοποιηθεί το feature. Θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν εντοπίσει ότι έχεις δεσμευτεί για κάτι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ο βιασμός της ιδιωτικότητας παρουσιάζεται σαν cool feature πια

Manolis

ευτυχώς που αυτό ΔΕΝ το έκανε παλιά η καλή Microsoft με το τρύπιο hotmail αλλά μόνο η κακιά Google που διαβάζει τα email του gmail και σου στέλνει διαφημίσεις…

ΝΙΚΟΣ

Δε νομίζω να το χρησιμοποιήσουν πολιτικοί αυτό ε?

Techskepticon

Για ένα περίεργο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο τη Microsoft στο να δώσω προσωπικά και βιομετρικά στοιχεία παρά τη Google. Η Google έχει πάρει την αφρόκρεμα επιστημόνων και χρησιμοποιεί για να βγάλει λεφτά. Η Microsoft παραμένει μια παραδοσιακή εταιρεία και η κουλτούρα δε βασίζεται στον πελάτη-προϊόν αλλά στον πελάτη που αγοράζει προϊόν

Panos7GR

@Techsskepticon: Υπο ηγεσία Nadella δεν ισχύει αυτό πια. Αν θες παραδείγματα δες δωρεάν αναβάθμιση σε W10 όλων των συστημάτων που μπορούσαν να τη σηκώσουν από XP μέχρι 7 (ακόμα και αυτών που είχαν πειρατικά), Cortana δωρεάν σε όλους ανεξαρτήτως mobile λειτουργικού, Microsoft Apps & Services σε όλους και δωρεάν ανεξαρτήτως λειτουργικού.
Υπάρχουν βέβαια και επιπληρωμή υπηρεσίες και προϊόντα ακόμα, αλλά δεν είναι ο κανόνας πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.