Software

Windows 10: Η Cortana σου θυμίζει να κάνεις ότι υποσχέθηκες μέσω email

Η Microsoft προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό στην Cortana. Η ψηφιακή βοηθός θα σε βοηθά να κρατάς τις “υποσχέσεις” που έχεις δώσει αφού θα δημιουργεί υπενθυμίσεις με βάση το τι έχεις γράψει σε ένα email.

H Microsoft χρησιμοποιεί machine learning για να τονίσει τις φράσεις μέσα στα email, μέσω των οποίων λες σε κάποιον ότι θα κάνεις κάτι. Στη συνέχεια έρχεται μια υπενθύμιση που σου λέει να μην ξεχάσεις αυτό που δεσμεύτηκες να κάνεις.

Οι προτεινόμενες υπενθυμίσεις της Cortana, αρχικά θα είναι διαθέσιμες σε χρήστες Windows 10 στις ΗΠΑ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα διατεθεί σε iOS και Android. Επιπλέον, η Microsoft υποστηρίζει Outlook.com και Office 365 λογαριασμούς για τις υπενθυμίσεις. Πολύ σύντομα θα προστεθεί και το Gmail.

Να σημειωθεί ότι θα είναι απαραίτητη η σύνδεση Outlook.com ή Office 365 account με την Cortana για να ενεργοποιηθεί το feature. Θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όταν εντοπίσει ότι έχεις δεσμευτεί για κάτι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Φεβρουαρίου 2017 22:26

Σχόλια

  • ευτυχώς που αυτό ΔΕΝ το έκανε παλιά η καλή Microsoft με το τρύπιο hotmail αλλά μόνο η κακιά Google που διαβάζει τα email του gmail και σου στέλνει διαφημίσεις...

  • Για ένα περίεργο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο τη Microsoft στο να δώσω προσωπικά και βιομετρικά στοιχεία παρά τη Google. Η Google έχει πάρει την αφρόκρεμα επιστημόνων και χρησιμοποιεί για να βγάλει λεφτά. Η Microsoft παραμένει μια παραδοσιακή εταιρεία και η κουλτούρα δε βασίζεται στον πελάτη-προϊόν αλλά στον πελάτη που αγοράζει προϊόν

  • @Techsskepticon: Υπο ηγεσία Nadella δεν ισχύει αυτό πια. Αν θες παραδείγματα δες δωρεάν αναβάθμιση σε W10 όλων των συστημάτων που μπορούσαν να τη σηκώσουν από XP μέχρι 7 (ακόμα και αυτών που είχαν πειρατικά), Cortana δωρεάν σε όλους ανεξαρτήτως mobile λειτουργικού, Microsoft Apps & Services σε όλους και δωρεάν ανεξαρτήτως λειτουργικού.
    Υπάρχουν βέβαια και επιπληρωμή υπηρεσίες και προϊόντα ακόμα, αλλά δεν είναι ο κανόνας πια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.