Windows 10 Creators Update: Αναμένεται Απρίλιο αντί για Μάρτιο

Πριν από μερικούς μήνες η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στα Windows θα ονομάζεται Windows 10 Creator’s Update. Κατά την επίσημη ανακοίνωση η Microsoft είχε επιβεβαιώσει ότι η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη αρχές του 2017.

Πολλοί θεώρησαν ότι το αρχές 2017 σημαίνει τον Μάρτιο, με πολλές φήμες να υποστηρίζουν το ίδιο. Τελικά όμως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Μspoweruser, το Windows 10 Creators Update θα έρθει τον Απρίλιο. Δηλαδή, θα γίνει διαθέσιμο έναν μήνα αργότερα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το Windows 10 Creators Update θα είναι “feature-locked” προς τα τέλη Ιανουαρίου. Το “feature-locked” σημαίνει ότι η Microsoft τελειώνει με την προσθήκη χαρακτηριστικών και θα ασχοληθεί με τη διόρθωση bugs, τη βελτιστοποίηση features κλπ.

Μεταξύ άλλων η αναβάθμιση θα επιτρέψει την παύση αυτόματων updates.

windows 10 creators update april, Windows 10 Creators Update: Αναμένεται Απρίλιο αντί για Μάρτιο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Από αρχές του 2017 φτάσαμε σε Μάρτιο – Απρίλιο, δηλαδή Ιούνιο αμέσως μετά τον δεκαπευνταύγουστο, αρχές Σεπτεμβρίου.
Δεν μας παρατάτε εκεί στην microsoft με τις…προθεσμίες σας… έχει καταντήσει ανέκδοτο.
Και όποτε βγαίνει κάτι, χρειάζονται μισή ντουζίνα patch για να ισιώσει. Μου φαίνεται, θα αρχίσω να κάνω τα update με καθυστέρηση τουλάχιστον τριμήνου, μόλις μου δοθεί αυτή η δυνατότητα.

dimitris

και να συμπληρωσω τον φιλο πιο πανω οτι τα updates της ειναι της πλακας σε σχεση με οτι υπαρχει τριγυρω…κριμα απλα κριμα ,windows εχω!!

Techskepticon

Πολύ κακία παιδιά. Λες και τα windows τα έχετε για άλλο λόγο εκτός από το web. Όσοι τα χρησιμοποιούν γνωρίζουν πως εκεί που οι εφαρμογές συνεργάζονται άψογα και βγαίνουν τα καλά εργαλεία είναι σε windows. Τα Mac αντίστοιχα έχουν ωραία γραφικά, εμπειρία out of the box και σχετική ασφάλεια. Αν θες να χρησιμοποιήσεις όμως για τη δουλειά σου τα προγράμματα δεν συνεργάζονται πάντα σωστά και καταλήγεις σε κόλπα. Μπορεί η microsoft να μη διαλέγει ένα δρόμο αλλά αξίζει να υπάρχει ανταγωνισμός και να εξελίσσονται τα εργαλεία

Μάκης

Και καλά ρε παιδιά (Ο/Η alxgiann / Ο/Η dimitris) αφού ΔΕΝ είστε ικανοποιημένοι από τα windows 10 κάντε ένα κόπο και περάστε αμφότεροι από τα γραφεία της microsoft κάνοντας τους ένα γρήγορο σεμινάριο και δείξτε τους πως πρέπει να γίνετε σωστά! Όχι και τίποτα άλλο δηλαδή, μπας και δουλέψουν τα PC μας που τώρα με τα windows 10 που έχουμε σέρνονται.

alxgiann

Παιδιά (Μάκη και Tech), δεν είναι κακία, είναι απλά αγνή αγανάκτηση. Προσωπικά, δουλεύω PC από πριν την εποχή των windows, έχω ασχοληθεί με τον IT χώρο για 2 δεκαετίες και συναρμολογήσει χιλιάδες υπολογιστές. Πιστεύω έχω ένα δικαίωμα να εκφέρω άποψη έτσι; Είμαι θερμός υποστηρικτής των windows 10 και της νέας στρατηγικής με το continuum και πιστεύω πως αυτή την φορά γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, θα είμαι από τους πρώτους πελάτες μόλις παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο προιόν.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί στο επικοινωνιακό κομμάτι τα πάει τόσο χάλια η microsoft. Bάζουν προθεσμίες που ποτέ δεν τηρούνται, φιάσκα μεγατόνων όπως του onedrive (καλή του ώρα) και των μισοτελειωμένων lumia 950.. μετά καταργούν τα κινητά αλλά δεν το ανακοινώνουν, το διαρρέουν μέσω..κύκλων. Και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την νέα έκδοση windows σε κανά χρόνο, θα γίνουν οι ενημερώσεις συνδρομητικές όπως το office? Μπορώ να συνεχίσω να γράφω για πολλή ώρα. Απλά, λίγος σεβασμός στον πελάτη/χρήστη. Και λίγη περισσότερη αλήθεια που και που. Ξέρω, ξέρω..όνειρα θερινής νυκτός. Α, και που’σαι Μάκη, δεν ξέρω αν τρολάρεις για το ότι σέρνονται τα PC σου, αλλά έχω βάλει windows 10 σε φορητό του 2007 με μονοπύρηνο AMD 1.6 Ghz (TF 20) και το… Συνέχεια »

dimitris

μακης δεν ειναι μονο τα pc αλλα και με τα lumia

dimitris

α και μακης δεν χρειαζεται σεμιναριο η microsoft ηδη τα παει καλα εχοντας κατω απο 1% πελατεια στα windows phones….!!οπτε καλη και η trolia σου

Πέτρος Π

@alxgiann: Αν υπάρχει μια εταιρεία που να σέβεται τον καταναλωτή αυτή είναι η Microsoft! Έχει δώσει δωρεάν τα 10άρια σε όλο τον κόσμο, τα οποία είναι το καλύτερο λειτουργικό μέχρι σήμερα.. Στα κινητά δίνει αναβαθμίσεις ακόμα και σε κινητά 4ετίας, πχ 820, 920 κλπ κλπ Που ακριβώς είδες εσύ ότι καταργεί τα κινητά? Το 950 που έχω είναι άψογο, έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητό που κυκλοφορεί και παίρνει ακόμα updates κανονικότατα!

Γενικά νομίζω η Microsoft και τα Windows 10 έχουν φάει πολύ κράξιμο χωρίς λόγο, κυρίως από άτομα που δεν τα έχουν δουλέψει καν…

alxgiann

Πέτρο, σεβαστή η άποψη σου αλλά όπως έγραψα έχω αυτή την γνώμη γιατί ΔΟΥΛΕΥΩ αρκετά από τα προιόντα της microsoft, και έχω ΚΑΙ κινητά.
Επειδή εσύ δεν έχεις ακούσει, διαβάσει, δεί κάτι δεν σημαίνει ότι αυτό δεν ισχύει… όσο για τα τα κινητά – με την σημερινή μορφή/setup – τέλος από την microsoft, φυσικά μπορεί να βγάλει κάποια άλλη συσκευή μέσα στο 2017 (η και αργότερα, τα έχουμε πεί για τις..προθεσμίες) με πιο μεγάλη έμφαση στο continuum, η οποια να είναι στο μέγεθος κινητού και να υποστηρίζει και τηλεφωνικές κλήσεις.
Άλλοι κατασκευαστές όπως η HP και η ACER μπορεί και να συνεχίσουν αλλά με 1% μερίδιο, ποιός ξέρει..
Συμφωνώ 100% για το κράξιμο από όσους δεν έχουν δουλέψει Windows 10 και Win10M κινητα, αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει και με την Apple;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.