Software

Windows 10 Fall Creators Update: Διαθέσιμη η αναβάθμιση

Η Microsoft έκανε διαθέσιμο το τελευταίο update για τα Windows 10, το οποίο είναι έτοιμο να εγκατασταθεί στο PC σας. Πρόκειται για το Windows 10 Fall Creators Update, αλλά ως συνήθως θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να έρθει σε όλους.

Η Microsoft συνηθίζει να δίνει σταδιακά τις αναβαθμίσεις της, αλλά όσοι είναι ανυπόμονοι, μπορούν να μεταβούν στο Windows 10 website και να πατήσουν το Update Now button και το “upgrade assistant” θα παρέχει την σχετική καθοδήγηση.

Η εναλλακτική λύση είναι να κάνετε download τα ISO images από το τελικό αντίγραφό του Windows 10 Fall Creators Update.

Η νέα έκδοση του OS της Microsoft, μεταξύ άλλων, φέρνει υποστήριξη για Windows Mixed Reality συσκευές, επαφές στην taskbar και εμφανισιακά η Microsoft έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει το νέο της Fluent Design. Αν και είναι ακόμη αρχή, με τα επόμενα Windows 10 updates, θα προστίθενται όλο και περισσότερα στοιχεία από το Fluent Design.

Το νέο Photos app σου επιτρέπει να προσθέσεις φίλτρα, κείμενο και 3D effects σε φωτογραφίες και videos, ακόμη και digital ink, soundtracks, themes και transitions. Η Cortana μπορεί να κλείσει τον υπολογιστή, να κάνει restart ή να τον βάλει σε αναμονή. Ο Microsoft Edge browser αποκτά υποστήριξη γα book και PDF annotation, websites μπορούν να γίνουν pinned στην Windows taskbar. Τέλος, υπάρχει και το νέο full screen mode.

Όσον αφορά στο θέμα της ασφάλειας, η Microsoft έχει προσθέσει καλύτερη προστασία από ransomware, το OneDrive Files On Demand θα κάνει stream όλα τα αρχεία του cloud χωρίς να χρειάζεται να τα κάνετε download. Όλες τις αλλαγές μπορείτε να τις δείτε στο σχετικό άρθρο.

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Την έκανα χθες το βράδυ και μπορώ να πω πως ανοίγει το PC 5-6 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα! Αν κάποιοι αντιμετωπίσετε προβλήματα εισόδου (ας πούμε εμένα μου ζητούσε συνεχώς κωδικό στη login screen ενώ το έχω απενεργοποιημένο κι ενώ έβαζα τον κωδικό δεν έμπαινε στα Windows και μου ζητούσε συνεχώς να βάλω τον κωδικό) κάντε επανεκκίνηση και επιλογή ασφαλούς λειτουργίας και όλα θα είναι κομπλέ στην επόμενη κανονική εκκίνηση!

  • μου ηρθε το Windows 10 Fall Creators 1709 μεσω windows update αλλα δεν κανει εγκατασταση βγαζει Σφάλμα 0x80244018 μηπως ξερετε τι συμβαινει;

  • Και όπως ήταν φυσικό επανέφεραν ένα πρόβλημα σε προγράμματα με κάποιες γραμματοσειρές που το είχαν ξανακάνει σε προηγούμενη έκδοση ευτυχώς είναι ακριβός το ίδιο οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε νέο update αν πειράξουμε το registry δουλεύουν. πως μπορούν να κάνουν ακριβός την ίδια πατάτα δύο φορές;

  • lenovo y700 (i5-8gb ram- ssd)
    μην κανετε αναβαθμιση...
    εκανα καθαρη εγκατασταση αλλα πολλα bugs
    ηθελα να ηξερα ολες αυτες οι beta που βγαινουν για windows και macos για ποιο λογο βγαινουν αφου η τελικη εκδοση τελικα ερχεται με τοσα πολλα bugs

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.