Windows 10: H Microsoft εξηγεί πως θα λειτουργεί το Game Mode [video]

Η Microsoft θα προσθέσει στα Windows 10 το Game Mode, το οποίο θα έχει σκοπό την βελτιστοποίηση του συστήματος για όσους θέλουν να παίζουν video games. Οι πληροφορίες για το νέο χαρακτηριστικό ακούστηκαν πριν από μερικές μέρες και σήμερα η ίδια η Microsoft έρχεται να εξηγήσει πως θα λειτουργεί.

Όταν το σύστημα πηγαίνει σε Game Mode, οι CPU και GPU θα δίνουν προτεραιότητα στο παιχνίδι, όπως αναφέρει το video της Microsoft. Ο στόχος του mode είναι να βελτιώσει το frame rate του κάθε παιχνιδιού.

Στα Windows 10, η Microsoft θα προσθέσει διάφορες gaming λειτουργίες και κάποιες από αυτές δεν είναι αυστηρά κομμάτι του Game Mode. Σε αυτά περιλαμβάνεται μια γραμμή εργαλείων, που ονομάζεται Game Bar, η οποία μπορεί να εμφανιστεί κάθε φορά που πατάτε Windows + G και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για screenshots, εγγραφή video, broadcasting στο Beam ( η απάντηση της Microsoft στο Twitch). Επίσης, το ενσωματωμένο streaming στο Beam, είναι ένα νέο χαρακτηριστικό. Μέσα στις ρυθμίσεις των Windows 10 θα υπάρχει ένα panel για να ελέγχεις Game Mode, Game Bar και τις επιλογές για broadcasting.

Τα νέα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα από σήμερα σε όσους έχουν early Windows builds. Η τελική κυκλοφορία θα γίνει με την έλευση του Windows 10 Creators Update, που αναμένεται αρχές του 2017.

Δείτε το video:

windows 10 game mode, Windows 10: H Microsoft εξηγεί πως θα λειτουργεί το Game Mode [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Ti κουλό είναι αυτό τώρα ?? Τότε που ανακοίνωσαν το DX12 τότε γιατί μας τα κάναν τσουρέκια στο ότι θα έχει περισσότερα fps ??? Moυ μυρίζει απάτη λίγο αυτό..

One

Το Razer Cortex το εκανε καλύτερα αυτό τοσα χρονια. Tωρα ξυπνήσαν στη Microsoft…

panos kostagiannis

New feature και χαζομαρες.Αυτο υπαρχει εδω και αιωνες

Dimitrisdim14

Υπάρχει από third party devs … Δεν είναι επίσημο από την Microsoft . Σίγουρα θα είναι καλύτερο γιατί η Microsoft ξέρει να ελέγξει καλύτερα τους πόρους του δικού της λειτουργικού συστήματος …

Πέτρος Π

Το κράξιμο που τρώει η Microsoft εδώ στο techblog, για οποιοδήποτε θέμα πραγματικά δεν υπάρχει… Φαίνεται έχουν μαζευτεί εδώ όλοι οι πανέξυπνοι “ειδήμονες” της τεχνολογίας.. Τι να πω, δεν εξηγείται αλλιώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.