Software

Windows 10: H Microsoft εξηγεί πως θα λειτουργεί το Game Mode [video]

Η Microsoft θα προσθέσει στα Windows 10 το Game Mode, το οποίο θα έχει σκοπό την βελτιστοποίηση του συστήματος για όσους θέλουν να παίζουν video games. Οι πληροφορίες για το νέο χαρακτηριστικό ακούστηκαν πριν από μερικές μέρες και σήμερα η ίδια η Microsoft έρχεται να εξηγήσει πως θα λειτουργεί.

Όταν το σύστημα πηγαίνει σε Game Mode, οι CPU και GPU θα δίνουν προτεραιότητα στο παιχνίδι, όπως αναφέρει το video της Microsoft. Ο στόχος του mode είναι να βελτιώσει το frame rate του κάθε παιχνιδιού.

Στα Windows 10, η Microsoft θα προσθέσει διάφορες gaming λειτουργίες και κάποιες από αυτές δεν είναι αυστηρά κομμάτι του Game Mode. Σε αυτά περιλαμβάνεται μια γραμμή εργαλείων, που ονομάζεται Game Bar, η οποία μπορεί να εμφανιστεί κάθε φορά που πατάτε Windows + G και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για screenshots, εγγραφή video, broadcasting στο Beam ( η απάντηση της Microsoft στο Twitch). Επίσης, το ενσωματωμένο streaming στο Beam, είναι ένα νέο χαρακτηριστικό. Μέσα στις ρυθμίσεις των Windows 10 θα υπάρχει ένα panel για να ελέγχεις Game Mode, Game Bar και τις επιλογές για broadcasting.

Τα νέα χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα από σήμερα σε όσους έχουν early Windows builds. Η τελική κυκλοφορία θα γίνει με την έλευση του Windows 10 Creators Update, που αναμένεται αρχές του 2017.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιανουαρίου 2017 12:27

Σχόλια

  • Ti κουλό είναι αυτό τώρα ?? Τότε που ανακοίνωσαν το DX12 τότε γιατί μας τα κάναν τσουρέκια στο ότι θα έχει περισσότερα fps ??? Moυ μυρίζει απάτη λίγο αυτό..

  • Υπάρχει από third party devs ... Δεν είναι επίσημο από την Microsoft . Σίγουρα θα είναι καλύτερο γιατί η Microsoft ξέρει να ελέγξει καλύτερα τους πόρους του δικού της λειτουργικού συστήματος ...

  • Το κράξιμο που τρώει η Microsoft εδώ στο techblog, για οποιοδήποτε θέμα πραγματικά δεν υπάρχει... Φαίνεται έχουν μαζευτεί εδώ όλοι οι πανέξυπνοι "ειδήμονες" της τεχνολογίας.. Τι να πω, δεν εξηγείται αλλιώς...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.