Windows 10 Mobile: Στις 29 Ιουλίου έρχεται το Anniversary update

Η Microsoft ανακοίνωσε το Windows 10 Threshold ή αλλιώς την πρώτη εκδοχή των Windows 10, στις 29 Ιουλίου του 2015. Το επόμενο “Windows 10 Anniversary update” το οποίο σύμφωνα με τη λογική θα έπρεπε να δοθεί έναν χρόνο αργότερα.

Τελικά αυτό επιβεβαιώνεται και από το παρακάτω leak που δείχνει ότι η αναβάθμιση θα έρθει στις 29 Ιουλίου.

Αυτό που περιμένουμε από το Windows 10 Mobile Anniversary update είναι αλλαγές στο Continuum feature, στο οποίο θα προστεθεί υποστήριξη για touch-enabled εξωτερικές οθόνες. Θα μπορεί να στέλνει την εικόνα σε οθόνες συνδεδεμένες με Windows 10 PC και αν χρησιμοποιούν και οι δυο τον ίδιο λογαριασμό, μπορείς να δέχεσαι κλήσεις στο PC αντί για το κινητό.

Επιπλέον, θα υπάρχουν αλλαγές στον Edge browser, θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείς διαφορετικό browser για να ανοίγεις links από apps (προς ο παρόν μπορείς μόνο μέσω Edge) και αποκτά wipe left/right για back/forward.

windows 10 mobile uptade, Windows 10 Mobile: Στις 29 Ιουλίου έρχεται το Anniversary update

windows 10 mobile uptade, Windows 10 Mobile: Στις 29 Ιουλίου έρχεται το Anniversary update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavroZ

win 10 for Lumia 625, αγνοείται.

Θοδωρής

Για 820 τι θα γινει

ironmanmark40

@ stavroZ,Θοδωρής, απο την επισημη ανακοινωση της ms (παρα την προηγουμενη ανακοινωση της που ελεγε πως ΟΛΑ τα lumia με 8.1 θα επερναν τα 10) : ” Με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα Windows 10 θα καταστούν διαθέσιμα για τα ακόλουθα Lumia με λειτουργικό Windows Phone 8.1 Denim: Lumia 1520, Lumia 930, Lumia 830, Lumia 735, Lumia 730, Lumia 640 XL, Lumia 640, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 535, Lumia 532 και Lumia 435. Είστε κάτοχος ενός από τα Lumia που προαναφέρθηκαν; Κατεβάστε τον Σύμβουλο αναβάθμισης των Windows 10, ο οποίος παρέχεται δωρεάν στο Windows Store και θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα αναβαθμίσεων και να πραγματοποιείτε αναβάθμιση ακολουθώντας λίγα εύκολα βήματα.” Επισης με wm10 στην αγορα υπαρχουν τα 950-950 xl , 650, 550. οποτε εχετε δυο επιλογες : 1) η κατεβαζετε την εφαρμογη insiders και αναβαθμιζετε μεχρι την τελευταια εκδοση της threshhold 10586.318 (wm10). – για την redstone (μεχρι στιγμης) δεν θα υπαρχει ουτε insider εκδοση για παλαιοτερα lumia. 2) αγοραζετε καποια απο τα παραπανω lumia. το δυσκολο ειναι πως εκτος απο τα 950-950 xl , 650, 550, Lumia 640 XL, Lumia 640, τα υπολοιπα θα δυσκολευτειτε να τα βρειτε! @ stavroZ , θα σου ελεγα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.