Windows 10 Mobile: Νέα build για τους Insiders στο Fast Ring

Η Microsoft έδωσε μία νέα build του λειτουργικού Windows 10 Mobile στους Insiders. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση (10586.71) δε φαίνεται να προσθέτει κάποιο νέο στοιχείο, αλλά επικεντρώνεται κυρίως στη διόρθωση των προβλημάτων που έχουν αναφέρει οι χρήστες μέσω του Insiders Hub.

Η λίστα των διορθώσεων περιλαμβάνει την καλύτερη εμπειρία αναβάθμισης, βελτιώσεις στον Edge browser αλλά και στις συνδέσεις μέσω Bluetooth, καλύτερη χρήση και ταχύτερη αναγνώριση της κάρτας SD αλλά και καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης, έχει γίνει σημαντική εξομάλυνση στη μεταφορά των προφίλ πακέτων περιήγησης και στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, για όσους χρήστες αναβαθμίσουν απευθείας από Windows Phone 8.1, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η αναβάθμιση των SensorCore API.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με πηγές η Microsoft ήδη δοκιμάζει την έκδοση 14255, η οποία είναι η πρώτη του επερχόμενου Redstone Update, χωρίς να ξέρουμε πότε θα γίνει διαθέσιμη. Βέβαια, το Redstone ακόμα βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, χωρίς κάποια σημαντική αλλαγή ή κάποιο νέο χαρακτηριστικό.

Όσοι θέλετε να αναβαθμίσετε στη νέα Windows 10 Mobile build, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή Windows Insider και να επιλέξετε το “Fast Ring”. Όσοι έχετε ήδη την 10586.63 θα δείτε το νέο update στην ενότητα “Ενημέρωση τηλεφώνου”.

Windows 10 Mobile Fast Ring, Windows 10 Mobile: Νέα build για τους Insiders στο Fast Ring

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akis

Καλα μου ακούγονται αυτα ειδικά με την κατανάλωση μπαταρίας!!! Άντε ομως να αναβαθμιστούν και κάποιες εφαρμογές επιτελους γιατί εχει καταντήσει μαλακια!!

ironmanmark40

καποιος “φουρνος γκρεμιστηκε”… 🙂 αρθρο για insider build των windows στο techblog! μπραβο! (δεν το λεω ειρωνικα)!. @ Κώστας Λεοντιάδης, εχεις προσωπικη εμπειρια με την insider build; ξερεις εαν με την .71 , εκτος απο το επισημο changelog, διορθωνονται τα bugs στην camera app, ειδικα στα lumia με digital plus 5.1 εγραφη ηχου στο βιντεο οπως το lumia 930; ειναι το μονο “βασανο” για μενα και ετσι “γυρισα” πισω στα 8.1 , περιμενωντας την επισημη αναβαθμιση μαζι με το firmware για τα 4 haac μικροφωνα του 930, θα ηταν καλο να δουλευουν και με την insider!

vasilist

την κατέβασα χθες, έχει φτιάξει όντος ο edge και δεν έχω κολλήματα στην κάμερα πλέον.

nektarios

@ironmanmark40 τα bugs στην camera οφειλοντε στο firmware οχι στο os…
μία νέα build .. κλαιω ….sorry yia ta ellinika m!!!

τέο

Να ρωτήσω κάτι; αν βάλω τα windows 10 με το windows insider χάνονται τα πάντα; εικόνες,μουσική,βίντεο,εφαρμογές κτλ;

τέο

@Leo360 Οκ,σε ευχαριστώ..Βασικά εγώ τα είχα ξαναπεράσει τα 10άρια στο κινητό μου αλλά είχα δει πως έφευγε σφαίρα η μπαταρία και γύρισα πίσω στα 8.1..αλλά τα βαρέθηκα..Και αυτή η microsoft δε λέει να φέρει το official update..από τον Νοέμβρη περιμένω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.