Windows 10: Που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα Windows 7;

Η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 θα είναι διαθέσιμη για λίγες μέρες ακόμη (μέχρι τέλη Ιουλίου) και η Microsoft ανακοίνωσε ότι η νέα της έκδοση του OS κατέφερε να ξεπεράσει τα Windows 7 και να γίνει η πιο πολυ-χρησιμοποιημένη έκδοση στη Γαλλία.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Twitter από τον Florent Pelissier, τον Product Marketing Manager της Microsoft στη Γαλλία.

O Pelissier παραθέτει στοιχεία από την StatCounter, εταιρεία web analytics, η οποία δίνει δεδομένα από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2016. Τα δεδομένα δείχνουν ότι τα Windows 10 έχουν σχεδόν το 30% της αγοράς στη Γαλλία.

Τα νέα έρχονται λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Microsoft ότι τα Windows 10 έχουν φτάσει σε πάνω από 350 εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο σε περίπου έναν χρόνο από την κυκλοφορία τους. Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση είναι το Windows 10 Anniversary Update, που θα έρθει 2 Αυγούστου.

windows 10 overpassed windows 7, Windows 10: Που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα Windows 7;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

εχω 10 μετα απο αναβαθμιση 7. Αν καν format και βαλω 7 μπορω να τα ξανακανω 10 πριν ληξει η δωρεαν αναβαθμιση?

keysmith

ας μην ήταν τσάμπα αναβάθμιση και ας έκαναν έστω 2€ να δούμε τι ποσοστά θα είχαν..
Κανείς δεν θα ασχολούνταν..

b16bkostas

@keysmith τα Windows 8 είχαν φτάσει 16% με πληρωμή και μοιάζανε τόσο ξένα τώρα έχουν παλαιώσει και τα xp και τα 7 και start menu έχουν να μην μοιαζουν ξένα οποτε θα πετύχαιναν σε βάθος χρόνου το 30 ακόμα και με πληρωμή.. Αλλα κακός το συζητάμε ολλους μας συμφέρει για εμάς είναι τσάμπα για τους developers μπορούν να επικεντροθουν σε μια έκδοση αλλα και στο store τον 10 η ασφάλεια και η τεχνολογία είναι καλύτερη ως τελευταία έκδοση και η αναβάθμιση θα είναι και αυτη δωρεάν σε 10 μέρες για αυτούς που έχουν 10

NikosAr

Αξίζει η αναβάθμιση ..ακόμα και σε παλαιότερα pc- laptop προς το παρόν αν δεν τα χαλάσουν στην πορεία!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Βρείτε τρόπο να αγοράστε mac να δείτε τι σημαίνει επαγγελματική εμπειρία χρήσης με το πλέον σύγχρονο λειτουργικό του πλανήτη! Όχι Βουτυρένια, αλλά Μαργαρένια αίσθηση ,εκπληκτική ευκολία.Συνίσταται σε 200 % επαγγελματίες ,όπως άλλωστε είναι όλοι οι οπαδοί μας που ξεδιπλώνουν παραγωγικότητα στις αίθουσες μελέτης & δημιουργικότητας των starbucks, Mikkel , coffee & dance clubs (Εδώ θα τους ξεχωρίσετε ως DJ’s ή PR με ύφος CEO από το elegant μουσάκι ή και μουστακάκι , ψαγμένο tattoo και alternative γυαλί.).
Μην τους μιλήσετε. ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ). Εννοείται πως κατέχουν και iphone έτσι?
APPLE RULES !!! HATERS GONA HATE!!!!

ironmanmark40

Για αυτο λέει ενα γνωμικό ” η τρελα δε πάει στα βουνά….!”

Stamos

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑC.. ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΌΛΠΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΆΣ..

Αλέξανδρος

ΑΝΔΡΕΑ σε αγαπάμε…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Και εγώ σας αγαπώ!! Αγαπήστε και εσείς την Apple και γρήγορα αναβάθμιση!!

Αλέξανδρος

@Μιχάλης Ναι Μιχάλη αλλά θα πρέπει να ρίξεις τρελό update.Και εννοείτε πειν λήξει το δωρεάν. Αλλά καλύτερα σε συμφέρει να κάνεις φορμάτ με 10 και αν βάλεις την ιδία έκδοση που έχεις τώρα πχ Professional 64 bit αν έχεις και βάλεις τα ίδια δεν θα σου ζητησει κλειδί. Όταν θα σου ζητήσει λες δεν έχω κλειδί και μετά όταν ο υπολογιστής μπει ίντερνετ θα επαναενεργοποιηθεί γιατί το κλειδί που έχεις τώρα ειναι περασμενο στα bios

Μιχάλης

Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!! Έτσι θα κάνω!!

Paul

@Αλέξανδρε
Με έσωσες…Δεν φαντάζεσαι πόσο καιρο αναρωτιέμαι….αλλά χωρίς να το ψάξω…στον εάν έκανα format τα windows 10 που έχω με δωρεάν αναβάθμιση από 7 άρια στο ότι δεν θα χρειάζεται να ψάχνω για κλειδιά κλπ…..κατάλαβα καλά ?

Αλέξανδρος

Παύλο απαντώ λίγο αργά αλλά ελπίζω να σε βοηθήσω.
Από την στιγμή που έχεις τα 10 και δεν σου ζητάνε κλειδί πάει να πει ότι είναι ενεργοποιημένα με το κλειδί των 7 η των 8 που είχες πριν. Άρα πριν κάνεις φορμάτι επιβεβαιώνεις την έκδοση σου (παράδειγμα Windows 10 Proffesional 64bit) και θα βάλεις ακριβώς την ίδια. Εάν αλλάξεις κάτι είτε 32bit είτε την κάνεις home τότε θα σου χρειαστεί νέο κλειδί. Εάν βάλεις ακριβώς την ίδια έκδοση με πριν θα σου ζητηθεί κλειδί. Θα πεις δεν έχω και μόλις ο υπολογιστής μπει ίντερνετ επαναενεργοποιείτε με το παλαιό κλειδί το οποίο είναι περασμένο στα BIOS

o.k.man

Καλά ε΄ντάξει με τον Φόλα Apple εδώ το 90-95% σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν Windows συν βέβαια και γνώστες επαγγελματίες.Πολλές φορές ορισμένοι καλλιτέχνες αλλά τελείως άσχετοι με τις γνώσεις των υπολογιστών αγοράζουν Apple (γεώ-μηλο) γιά την …μόδα και όχι από γνώσεις υπολογιστών και λειτουργικών συστημάτων. Και αρκετοι από τους apple users έχουν βάλει windows emulator επειδή τον έχουν πολύ ανάγκη. Υπάρχουν και Mac Os emulator γιά τους Windows users αλλά κανένας τους δεν το έχει ανάγκη. Και μόνο να βάλει κανείς τα κορυφαία προγράμματα της Adobe δεν τα φτάνει κανένας (εκτός μεμονομένων εξαιρέσεων).
Ένας γνώστης και έμπειρος αγοράζει Windows και τον κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ και ότι γουστάρει.
Το δε hardware στους apple υπολογιστές είναι όλα φτιαγμένα από των άλλων εταιριών (όπως Intel επεξεργαστής, σκληρούς δίσκους RAM, κτλ.) το μόνο δικό της που φτιάχνει (αν το φτιάχνει!) η apple είναι μόνο το πλαστικό καλούπι της που κυκλώνει των ξένων κατασκευαστών υπολογιστή. Τίποτε το ιδιαίτερο! Το μόνο που της μένει είναι το λειτουργικό σύστημα των 5% users! Και αυτοί με windows emulators πολλές φορές!

Kapadritis

ΑΝΔΡΕΑ να σε καλά, αλλά αν θέλεις να κάνεις προσυλητισμό της apple πήγαινε αλλού και όχι σε συγκεκριμένο Windows site news & forum.
Και HATER είσαι αποδεδειγμένα εσύ που έρχεσαι σε ενημερωτική ιστοσελίδα των Windows γιά να σχολιάσεις αρνητικά και επιθετικά εναντίον των Windows και των Windows Users.
Who’s the hater now?
Και κάτι ακόμα! λές γιά “APPLE RULES” όμως τα WINDOWS είναι WINDOWS NO RULES δηλαδή πιό ανώτερα που σημαίνει ότι τα κάνεις (και με άπειρο αριθμό utilities, εφαρμογές κ.α.) ότι θέλεις και γουστάρεις, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ (NO RULES!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.