Τα Windows 10 τρέχουν σε 600 εκατ. συσκευές

Windows 10 600 million, Τα Windows 10 τρέχουν σε 600 εκατ. συσκευές

H Microsoft όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει και με το παραπάνω πόσο σημαντικά είναι για την ίδια τα Windows 10, προωθώντας τα έντονα, ενώ έχει θέσει στόχο μέχρι το τέλος του 2018 να φτάσει το 1 δισ. χρήστες.

Τελικά, στελέχη της φαίνεται πως έχουν χαμηλώσει τον πήχη και θεωρούν πως ίσως να μην φτάσουν τον στόχο εγκαίρως, αλλά ο CEO Satya Nadella ανακοίνωσε πως τα Windows 10 βρίσκονται πλέον σε 600 εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο.

Στα 600 εκατ. συμπεριλαμβάνονται tablets, PCs, Xbox One, συσκευές Surface Hub, κινητά και HoloLens headsets. Ο Nadella έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των μετόχων της εταιρείας.

Η Microsoft θέλει ακόμη 400 εκατ. μέχρι να φτάσει το στόχο της και οι ρυθμοί αύξησης των χρηστών μειώθηκαν από τότε που σταμάτησε να διαθέτει το δωρεάν Windows 10 upgrade. Επίσης, το γεγονός ότι ουσιαστικά εγκαταλείπει τις προσπάθειες για Windows smartphones, δεν βοηθά στο να φτάσει το 1 δισεκ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@Dinos

Αν υπήρχε το δικαίωμα από την Microsoft να μπορεί να πληρώνει ο ενδιαφερόμενος με δόσεις πχ. το λογισμικό Windows 10 Home κτλ. θα υπήρχε σίγουρα μεγαλύτερη απήχηση.

Gvirginia

Υπάρχουν καταστήματα που προσφέρουν δυνατότητα δόσεων. Δεν έχω βρει με άτοκες όμως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.