Windows 7 Beta, Δεν άντεξαν οι server της Microsoft

Η ώρα είναι 21:00 και προσπαθώ εδώ και 3 ώρες να κατεβάσω τα Windows 7 Beta. Θα μου πείτε καλά, εσύ πήρες πριν ένα μήνα iMac και ασχολείσαι ακόμα με τα Windows; Ναι, θέλω να τα βάλω στο παλιό μου laptop για να τα δοκιμάσω. Θα μου πείτε, καλά έχουν κυκλοφορήσει τόσες μέρες σε torrent. Ναι, αλλά θέλω να πάω από το νόμιμο δρόμο. Τέτοιο traffic δεν πρέπει να έχει ξανασυναντήσει η Microsoft. Τέτοια ταλαιπωρία ούτε το καλοκαίρι με το online booking για τη συναυλία της Madonna!

update 11 Ιανουαρίου 02:30 – H Microsoft ζήτησε συγνώμη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο 24ωρο και ανακοίνωσε ότι τα Windows 7 beta θα είναι διαθέσιμα για download μέχρι τις 24 Ιανουαρίου μέσα από εδώ.

update 10 Ιανουαρίου 21:01 – Όλα προς το παρών είναι ok. Επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα και ξεκινήστε το download. Προσοχή με Firefox εμένα δεν ξεκίναγε το download και μπήκα με Explorer.

Όπως βλέπετε και από την παραπάνω εικόνα, έως εκεί έχω καταφέρει να φτάσω, μετά ξεκινάνε τα errors.

Την μόνη άκρη που έχω βρει έως τώρα είναι μέσα από αυτό το link της Microsoft Γερμανίας https://www.microsoft.com/germany/windows/windows-7/beta-download.aspx (update: Το link δεν λειτουργεί πλέον, αναμένουμε ενημέρωση). Κάτω-κάτω επιλέγεις έκδοση (32-bit ή 64-bit) και γλώσσα (αγγλικά). Όποιος το καταφέρει να με ενημερώσει!

Update: Μέσα από το επίσημο blog, η Microsoft παραδέχεται τα προβλήματα.

Επεξεργάστηκε την 12 Ιανουαρίου 2009 2:32

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.