Πέμπτη
30/04/2009

Windows 7 RC download

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της έκδοσης Release Candidate (RC) του αναμενόμενου νέου λειτουργικού συστήματος Windows 7, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στους συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechNet (για το ευρύ κοινό από 5 Μαΐου). Για το σχεδιασμό τους, τα Windows 7 RC βασίστηκαν στα σχόλια και τις παρατηρήσεις εκατομμυρίων πελατών και συνεργατών που χρησιμοποίησαν τα Windows 7 beta.

Update: Κατεβάστε τα αμέσως από εδώ http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
Happy downloading!

Windows 7 RC

Αξίζει να σημειωθεί, πως η RC έκδοση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη διάθεση του τελικού προϊόντος, καθώς έμπρακτα υποδηλώνει πως το νέο λειτουργικό σύστημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του. Οι συνεργάτες της Microsoft έχουν πλέον τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τη νέα έκδοση, ξεκινώντας παράλληλα την ανάπτυξη νέων εφαρμογών, υπηρεσιών και drivers. Επιπρόσθετα, τα Windows 7 RC προσφέρουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες της πληροφορικής να εξετάσουν και οι ίδιοι τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος.

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα της Forrester Research, «Η beta έκδοση των Windows 7 περιλαμβάνει πολύ σημαντικές βελτιώσεις και τα στελέχη πληροφορικής προσμένουν την τελική της διάθεση». Στην ίδια έρευνα ο Ben Gray, εκπρόσωπος της Forrester Research, συμπληρώνει «ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για τα Windows 7 από τώρα και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσετε Windows Vista, ώστε να ελέγξετε τη συμβατότητα των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε αλλά και του hardware με το λειτουργικό σύστημα».

Βασική προτεραιότητα στην ανάπτυξη του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αποτέλεσε η επίτευξη της καλύτερης εφικτής συμβατότητας, με λογισμικό, εφαρμογές και συσκευές, που λειτουργούσαν με Windows Vista. Στα νέα χαρακτηριστικά των Windows 7 RC περιλαμβάνονται προηγμένες λειτουργίες όπως Remote Media Streaming, Windows XP Mode (beta), καθώς και Windows Virtual PC.

Για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν και να βιώσουν την εμπειρία των Windows 7, η δοκιμαστική έκδοση Windows 7 RC θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Μαΐου στη διεύθυνση www.microsoft.com/windows7.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Dimitris Marizas λέει:

    kapoio link na thn katevasoume kai emeis?

  2. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Η δοκιμαστική έκδοση Windows 7 RC θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Μαΐου στη διεύθυνση http://www.microsoft.com/windows7

  3. […] Απο τις εκδόσεις beta των Windows 7, υπήρχε ενα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για αποστολή Feedback για οτιδήποτε βλέπαμε και δεν μας άρεσε ή δεν λειτουργούσε σωστά. Μέσα απο αυτές τις αναφορές, η Microsoft βελτιώνει συνεχώς το επερχόμενο λειτουργικό, ωστε φτάσαμε αισίως στην έκδοση Release Candidate 1.  […]

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.