Windows Phone 8.1, Έρχεται update για δημιουργία φακέλων με apps

Μέσα από ένα επόμενο “Windows Phone 8.1 update” οι χρήστες smartphones του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν φακέλους και να αρχειοθετούν τις εφαρμογές τους όπως μπορούν να κάνουν όσοι χρησιμοποιούν iOS και Android συσκευές. Οι πληροφορίες προέρχονται μέσα από το site των Windows Phone και το update θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή

Σχόλια

  • Έχω ένα nokia lumia 925 και έχω την version 8. Ξέρουμε πότε έρχεται Ελλάδα το update 8.1 ??

  • Δεν το χρησιμοποιησα ποτε, αλλα κατι αντιστοιχο υπηρχε σαν windows phone app απο τη samsung και αλλες εταιρειες. App folder η κατι τετοιο.

    Επισης, υποομαδες σαν τα games ουτως η αλλως συγκεντρωναν ολα τα παιχνιδια σε ενα φακελο.

  • Και σε Lumia υπάρχει το app για φακέλους, αλλά τέτοια apps ανοίγουν τα περιεχόμενα σε καινούρια οθόνη έχοντας βγει πρώτα από τη start screen.

    Εδώ λέει ότι θα λειτουργεί διαφορετικά, μια και το feature θα είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό και το περιεχόμενο του φακέλου θα ανοίγει πάνω στην ίδια την αρχική οθόνη.
    Δεν ξέρουμε αν τα περιεχόμενα στο φάκελο tiles θα λειτουργούν ως live tiles.
    Και δεν ξέρουμε αν το feature θα δοθεί ανεξαρτήτως hardware, γιατί είχε ακουστεί ότι ίσως συνδυαστεί με τον επερχόμενο 3d χειρισμό ο οποίος έχει θα απαιτεί μάλλον νέο hardware σε οθοπνη κλπ.

  • Παιδιά λίγο άκυρο αλλά ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο Windows Phone μέχρι τα 250€;

  • Το θέα είναι αν εξακολουθήσουν να δουλεύουν τα Live tiles σε περιβάλλον φακέλλων. Η λειτουργικότητα των tiles είναι σημαντικότερη από το συμμάζεμα της start screen.

  • Φίλε @Παναγιώτης το optician official roll out του windows phone 8.1 μάλλον θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, πάντως είσαι τυχερός γιατί το 925 θα πάρει από τα πρώτα το update. Στην Φιλανδία σιγά σιγά κυκλοφορεί ως πιλοτικό πρόγραμμα για τα 925. Πάντως το 520 με windows phone 8.1 developer preview που έχω ΠΕΤΑΕΙ. Και η Cortana έχει το γέλιο της.

  • οπως ρωτησε και ο Θανος πιο πανω...πιο WP μεχρι 250 αξιζει?

    htc 8x? Lumia 925? μηπως αξιζει να περιμενω για 930.

    δεν ειχα ποτε στα χερια μου wp αλλα αυτα που εχω δει και απο φιλους...μου αρεσουν πολυ!

    a little help pls!

  • @Θανος αν θες WP θα πάρεις Nokia όπως όταν θες να πάρεις IOS θα πάρεις Apple(μακριά). Σου προτείνω το 925. Οθοναρα, κάμερα top, ποιότητα κατασκευής... Τα πάντα του είναι τέλεια αλλα να ξέρεις ανεβάζει θερμοκρασίες όταν βγάζεις βίντεο ή όταν παίζεις hard game. Αν τελικά μπορέσεις να ξεπεράσεις ελαφρός το budget 1020 χωρίς 2η σκέψη!!!

  • Από 8xx σειρά και παπνω κάντε τις επιλογές σας ελεύθερα για μέχρι 250 €.
    Άλλος θέλει οθόνη, άλλος μπαταρία κοκ.

  • Και συγνώμη για το διπλό σχόλιο αλλά προτιμήστε Lumia
    επειδή υ Nokia φρόντισε να κάνει δουλειά και να εξαλείψει κάποιες παιδικές ασθένειες λχ SMS 160 χαρακτήρων.

    Θα πρότεινα οριακά το Lumia 925, αυτό που παρατηρώ καιρό είναι πως οι τιμές παίρνουν την ανιούσα συν τω χρόνω.
    Διαφορετικά κάποιο από τα τελευταία μοντέλα της σειράς 6xx θα είναι επίσης αξιόλογο στα λεφτά του.

  • Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια αλλά το 925 που είναι όντως πάρα πολύ καλό πάει 300αρι€ κάτι λίγο πιο κάτω; α και όπως σωστά λέει ο Αποστόλης πιο πάνω wp μόνο Nokia οπότε πείτε μου κάποιο της Nokia.
    Ευχαριστώ και πάλι ✌

  • Σε γνωστό site αναζήτησης τιμών το 925 πάει κοντά στα 260€.
    Αυτό και είχα κατά νου όταν το πρότεινα.

  • @Θανος nokia lumia 1320 αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος(330ευρώ στο σκρουτζ), ή lumia 720.Παρόλα αυτά το 920 στο bestprice.gr έχει 250 ευρώ και το 925 260ευρώ οπότε είναι κοντά στο Budget σου...

  • Κώστα συγνώμη που γράγω ονόματα από sites αλλά προσπαθώ να βοηθήσω τον @θανος...

  • Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν θέλω σε καμία περίπτωση 1320 λόγο μεγέθους οπότε κατευθύνομαι σε λουμια 925 ή σε κάποια άλλη αξιόλογη συσκευή που θα βγει μέχρι τέλος Ιουλίου.

  • 8.1 για νοκια 1520 στην Ελλάδα έχουμε πληροφορία το ποτέ ενδέχεται να έρθει ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.