Windows Phone Marketplace, 45.000 διαθέσιμες εφαρμογές

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι διαθέσιμες εφαρμογές στο Windows Phone Marketplace ξεπέρασαν τις 45.000. Σε σύγκριση με τα άλλα μεγάλα applications stores το App Store της Apple έχει πάνω από 500.000 εφαρμογές ενώ το Android Market σε πρόσφατους υπολογισμούς τον περασμένο Οκτώβριο είχε λίγο πάνω από 300.000-310.000 εφαρμογές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Δεκεμβρίου 2011 23:24

Σχόλια

  • Ρε παιδιά κρίμα και από το blog περίμενα καλύτερη τοποθέτηση.
    Ουκ εν τω πολλώ το ευ!!
    Δηλαδή είναι αξιοημείωτο το νούμερο 500000 στο App Store, όταν με την τελευταία μόδα, οι άχρηστες εφαρμογές με τα πλασματικά reviews να είναι πρώτες στο Top 10?
    Χίλιες φορές μια είδηση με τίτλο: "Πάνω από 1000 οι κατά κοινή αποδοχή χρήσιμες εφαρμογές του App Store."

  • και η κοινη αποδοχη ποια ειναι???
    δεν υπαρχει... στην τελικη το συνολικο νουμερο ''κατι'' λεει.

  • Κάποιος που έχει windows phone μπορεί να μας ενημερώσει μερικές γνωστές εφαρμογές που λείπουν κατα τη γνώμη του από το marketplace?;

  • Βρισκεται σε καλό δρόμο. Προσωπικά πάντως αν ήμουν developer θα προτιμούσα να έβγαζα εφαρμογή για ένα marketplace με μικρότερο αριθμό εφαρμογών, έχω την εντύπωση οτι για παραδειγμα στης apple το app store είναι πολυ δύσκολο να βρεις μια καλή εφαρμογη αν δεν γνωρίζεις ακριβώς το ονομά της και υπάρχουν πια τόσες πολλές που κάνουν περίπου το ίδιο πράγμα, που οι πραγματικά καλές εφαρμογές χάνονται μαζί με τις υπόλοιπες.

  • Εχω κ windows phone κ android. στο market των windows βρισκεις σχεδον τα παντα. εχει soundhound, δεν εχει shazam για ελλαδα, την δουλεια σου ομως την κανεις μια χαρα. Δεν εχει teamviewer, εχει cool remote. Δεν εχει viber, εχει tango. Δεν εχει αλλους browser, εχει ομως ie που ειναι πολυ καλος!! Εχει youtube (της htc καλυτερο απο την απλη εφαρμογη) εχει foursquare, photofunia, runkeeper,facebook, twitter, εχει trip advisor, τα wp παρεχουν ms office (πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα docs, quickoffice, docs to go, κτλ), messenger και barcode scanner μεσω bing, και η htc παρεχει επισης πολλες κ χρησιμες εφαρμογες πχ πυξιδα, hub με καιρο, κτλ. Εχει σχεδον τα παντα εκτος απο skype και εφαρμογες e-banking τουλαχιστον για ελλαδα :(
    δεν εχει τοσες εφαρμογες οσες το android η το appstore, αλλα αυτα που τουλαχιστον εγω χρησιμοποιω, τα εχει. Παντως δεν θεωρω το market λογο για να επιλεξεις λειτουργικο κ κατα συνεπεια κινητο. Επισης ο μυθος οτι το windows market δεν εχει εφαρμογες δεν ισχυει.

  • Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πράγματι, οι αριθμοί των εφαρμογών στα διάφορα Stores-Marketplaces είναι εντυπωσιακοί και μπράβο σε όλους τους developers που ασχολούνται, εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες των συσκευών και προσφέρουν διαμάντια πολλές φορές.
    ΑΛΛΑ δυστυχώς, διαπιστώνω ότι το App Store, συγκεκριμένα, κατακλύζεται και από δεκάδες σκουπίδια. Και ότι πλέον είναι επικίνδυνο και καταντά παράνομο αυτό που γίνεται με τις πλασματικές κριτικές! Προφανώς για λόγους αποφυγής δυσφήμισης του κάθε Store όχι μόνο δε γίνεται λόγος γι' αυτά τα σκουπίδια, αλλά παίρνουν και άδεια να κυκλοφορούν και δε διαγράφονται μετά από reports κτλ. Όχι να διαγραφτούν γιατί είναι άχρηστα, αλλά γιατί χρησιμοποιούν λάθος, ας πούμε, κριτικές για να παραπλανήσουν τον υποψήφιο αγοραστή.
    Και εδώ μπαίνει η απορία μου - ερώτηση.
    Τι να το κάνω εγώ, που όλες αυτές οι εφαρμογές συμβάλλουν στην αύξηση του αριθμού των συνολικών apps? Δε θα ήταν καλύτερο αντί για 500000 Apps στο App Store να είχαμε σημαντικά λιγότερες και να απουσίαζαν όλες αυτές?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.