Computer Troubleshooters | Κέρκυρα και Καλλιθέα τα νέα μέλη του δίκτυου της

Με επιτυχία αναπτύσσεται και στην Ελλάδα, το διεθνές δίκτυο Computer Troubleshooters παρέχοντας Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Υπολογιστών και Επικοινωνιών (IT Technical Support Services). H εταιρία αναπτύσσεται με την μέθοδο Franchise, και στηρίζεται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες στον Τομέα της Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με παρουσία σε 27 χώρες και περισσότερα από 500 Σημεία Εξυπηρέτησης Franchises, αποτελεί διεθνώς το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών αυτού του είδους.

H εταιρία έρχεται να καλύψει πολύ συγκεκριμένες ανάγκες που διατυπώνονται από συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό Μικρών & Μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) καθώς και Οικιακών Χρηστών, και αφορούν στην παροχή εξειδικευμένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών στους τομείς της Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Information & Communications Technology).

Ήδη, η Ελλάδα σε λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας, αριθμεί έξι σημεία, με πρόσφατη ένταξη στο δίκτυο και των περιοχών Καλλιθέας και Κέρκυρας.

Τον επόμενο μήνα θα λειτουργήσει και το πρώτο γραφείο στην Λευκωσία στην Κύπρο.
Στόχος της εταιρίας είναι να αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο Franchise καλύπτοντας το σύνολο της χώρας στα επόμενα δύο χρόνια λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες για της υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, καθώς και πληροφορίες ένταξης στο δίκτυο, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.comptroub.gr.

Επεξεργάστηκε την 17 Μαΐου 2008 23:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.