Acer WT5, Με Intel Atom Bay Trail και οθόνη 10.1″ Full HD [αποκλειστικές πληροφορίες]

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληρογφορίες που συγκεντρώσει το Techblog, η Acer ετοιμάζει ένα Windows 8 tablet με κωδική ονομασία WT5, επεξεργαστή Intel Atom Bay Trail και οθόνη 10.1 ιντσών Full HD LCD IPS 1920×1080 pixels. Το εργαλείο θα διαθέτει μνήμη RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, κάμερα 8 Megapixel και θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση 4G/ LTE.

Η νέα γενιά επεξεργαστών Intel Bay Trail βασίζεται σε αρχιτεκτονική 22nm, και θα είναι οι πρώτοι τετραπύρηνοι Atom επεξεργαστές. Σύμφωνα με την Intel, τα tablets με Bay Trail θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και κατασκευαστικά θα μπορούν να είναι πολύ λεπτά.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 10:39

Σχόλια

  • Κάτι τέτοια περιμένουμε για να πάρουμε Win tablet. Ας ελπίσουμε μόνο να προσέξουν το βάρος να είναι 500-600γρ ώστε να είναι ανταγωνιστικό με τα νέα μοντέλα Android tab.

  • οτι ειναι atom ο επεξεργαστης σημαινει οτι θα υποστηριζει τα full windows με desktop εφαρμογες?

  • Θελω tablet σε διαστασεις 15.6 ιντσες.! Λεπτο σα το xperia z. Πολλα ζηταω? Κ να κανει οτι κ ενα lalptop μεσαιων επιδοσεων.

  • Φοβερο εργαλειο με καλα χαρακτηριστικα!Αν προσεξουν λιγακι και τη τιμη θα ειναι μια πολυ καλη αγορα!!

  • Από την στιγμή που έχει intel σημαίνει full windows. Το θέμα είναι αν μπορούν αυτοί οι επεξεργαστές να σηκώσουν βαριά προγράμματα. Το ativ samsung έχει full windows αλλά στα βαριά προγράμματα χωλαίνει.

  • Εγω εχω το iconia w700 με core i5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πραγματικα το μηχανημα εσει σχεδιαδτει κ κατασκευαστει πολυ προσεκτικα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.