BlackBerry PlayBook, Διαρροή εικόνων του 10 ιντσου μοντέλου πριν την κυκλοφορία του

Ένα βιετναμέζικο forum αποκαλύπτει σειρά φωτογραφιών από το επερχόμενο 10ιντσο BlackBerry PlayBook 4G αρκετά πριν να κυκλοφορήσει στην αγορά. Στις φωτογραφίες γίνεται και σύγκριση με το μοντέλο των 7 ιντσών, ενώ γίνεται εμφανές ότι η συσκευή δέχεται κάρτες SIM.

Δεν αποκαλύπτονται αναλυτικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από το βιετναμέζικο forum, αλλά οι φωτογραφίες είναι πολλές και άκρως αποκαλυπτικές, ειδικά εκείνες που έρχεται σε αντιπαραβολή με το μικρότερο μοντέλο των 7 ιντσών. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην πηγή για να δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι βιετναμέζοι (τα κείμενα δεν μπορείτε να τα διαβάσετε γιατί είναι στη γλώσσα τους).

Πηγή

Σχόλια

  • ποιος νοιαζεται για τη rim πλεον??? ποιος θα διαλεξει το playbook οταν μπορει να παρει ενα ipad/android/win8 tablet?

  • Το πρώτο playbook ήταν από τα καλύτερα (7ιντσα) tablets που κυκλοφορούσαν.

  • Σε πληροφορώ πως το παλιό PlayBook το 7 ιντσών, είναι από τα ποιοτικότερα tablets που βγήκαν. Μια ματιά να ρίξεις στο Διαδίκτυο σε φόρουμ κτλ θα καταλάβεις πόσο καλή δουλειά είχαν κάνει εκεί στην RIM, όλοι ευχαριστημένοι ήταν. Στο μόνο που υστερεί είναι στο Market / Store του (όπως και λέγεται τέλος πάντων), όμως στο App Word κυκλοφορούσε ένα emulator του Android! Οπότε μια χαρά το tabletάκι έτσι;

  • κι εγώ δεν το είχα καθόλου σε εκτίμηση μέχρι που το πήρε ένας πολύ καλός μου φίλος.. και πάλι όμως δεν το είχα σε εκτίμηση μέχρι που πήρε την αναβάθμιση σε 2.0... Από τότε το θεωρώ πάαααρα πολύ καλό για τα χρήματά του (200-250 ευρώ) για κάποιον που θέλει ένα μικρό tablet να κάνει τη δουλειά του εκτός σπιτιού..!!!

    Τώρα 7" για σούπερ άνετη πλοήγηση από τον καναπέ μου δεν θα διάλεγα, αλλά η φημολογούμενη έκδοση των 10" είναι πολύ καλή..!!!!

    :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.