BlackBerry PlayBook OS 2.0, Πρώτη γεύση από τις νέες “communication” προσθήκες [video]

Το BlackBerry PlayBook είναι ένα αξιόλογο tablet με το δικό του λειτουργικό σύστημα το οποίο δεν έτυχε ιδιαίτερης ανταπόκρισης στη χώρα μας μιας και δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα και όποιος το έφερε το έφερε. Στο βίντεο που ακολουθεί οι κάτοχοι του PlayBook μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις νέες λειτουργίες επικοινωνίας που θα φέρει η αναβάθμιση στην έκδοση PlayBook OS 2.0 τον προσεχή Φεβρουάριο.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2012 13:46

Σχόλια

  • Γενικά, εχω την αίσθηση ότι δεν τίμησαν στην ελληνική αγορά τα 7αρια ταμπλετ. Γνωρίζει κανείς ποσοστα πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, ανά ίντσες; να στείλει κάποιο λινκ; για να δούμε λίγο τις τάσεις και τις προτιμήσεις της αγοράς

  • Techblog θα πρότεινες το playbook για πρώτο tablet? Από την μια έχει μικρότερο μέγεθος, άλλο λειτουργικό, αλλά επειδή βρήκα το 64GB στα 299$ στο αεροδρόμιο και το ipad είναι ακόμα στα 690$ με έβαλε σε σκέψεις. Android έχω στο HTC, με apple δεν έχω ασχοληθεί κανένα αρχείο office στο tablet. Μήπως η 7άρα είναι πολύ μικρή? Τι θα προτείνατε σε κάποιον που θα έπαιρνε το πρώτο του tablet?
    Ευχαριστώ,

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.